Никога в програмата на „Има такъв народ“ не е предвиждано

...
Никога в програмата на „Има такъв народ“ не е предвиждано
Коментари Харесай

Преговорите за кабинет: ИТН никога не били предвиждали приватизация на ББР

Никога в програмата на „ ИТН “ не е предвиждано Българската банка за развиване да бъде приватизирана. Това съобщи за bTV финансовият специалист и народен представител от партията Любомир Каримански.
Снимка: БГНЕС
Лидерът на партията Слави Трифонов обаче разгласи в своето изказване на 12 юли, когато показа проектокабинета „ Николай Василев “, че един от целите на „ ИТН “ е приватизацията на ББР.

Очевидно такова обаче няма да бъде осъществено. За това по информация на bTV са се разбрали през днешния ден на среща финансовите специалисти на „ ИТН “ и „ Демократична България “. Българска социалистическа партия също е срещу приватизацията на трезора.

На днешната среща сред „ ИТН “ и „ Демократична България “ е реализирано единодушие и за въвеждане на необлагаем най-малко от 2022 година Това оповестява и депутатът от „ Демократична България “ Владислав Панев, представен от „ Дневник “.

Въвеждането на необлагаем най-малко е приоритет на още две партии в Народното събрание, с които се водят договаряния за поддръжка за бъдещето държавно управление - „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ и Българска социалистическа партия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР