Никога няма да бъдете абсолютно доволни от работата си, защото

...
Никога няма да бъдете абсолютно доволни от работата си, защото
Коментари Харесай

4 неща, които всеки заслужава на работа

Никога няма да бъдете безусловно удовлетворени от работата си, тъй като съвършено работно място просто не съществува. Но въпреки всичко има избрани неща, които всеки заслужава да получи в кариерата си, с изключение на заслужено заплащане, написа The Muse. Например:

1. Здравословна и безвредна работна среда.

Нека стартираме с най-основното - всеки човек заслужава да се усеща спокоен и предпазен на работното място. Работната среда във вашата компания би трябвало да ви разрешава да бъдете достоверни, без да се притеснявате, че това може да ви навреди по някакъв метод. Трябва да осъзнаете, че няма нищо безразсъдно и претенциозно в това да очаквате да се чувствате сигурни на работното място.

2. Шеф, който се интересува от вашето развиване.

Когато става въпрос за кариерата, шефът ви би трябвало да бъде вашият най-съществен съдружник. Той би трябвало да е наясно с вашите потребности, стремежи и проекти за професионален напредък и да ви дава нужната поддръжка и упътвания, постоянно когато може.

3. Баланс сред персоналния и професионалния живот.

Работата е извънредно значима и огромна част от живота на всеки човек, само че тя не е може да бъде единствената част от пъзела. Вие имате живот и отвън работата и заслужавате да шеф, който да схваща този факт.

4. Признание за приноса ви.

Като чиновник на компанията сте по някакъв метод значим за нея, без значение дали сте в офиса на първия или на последния етаж. Има причина вашата работата да съществува. Това значи, че в никакъв случай не би трябвало да си позволявате да се прибирате у дома с възприятието, че работата ви е безсмислена и безполезна. Вие заслужавате да бъдете уважавани от вашите сътрудници и началници.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР