Никога не забравяй кой ти е помогнал, докато всички други

...
Никога не забравяй кой ти е помогнал, докато всички други
Коментари Харесай

Българка, прегазила мъж и бебе в Лас Вегас, с взривяваща изповед от затвора

Никога не забравяй кой ти е оказал помощ, до момента в който всички други единствено са се извинявали! Така стартира писмото си към външния свят Галина Килова, която е в пандиза в Лас Вeгас от края на 2014 година, написа Блиц.
``
реклама

В края на 2015 година Килова е наказана за злополука и бягство от мястото на произшествието, при което е умрял човек. Тя получи най-тежката присъда – от 6 до 15 години затвор.

Нейната изповед е оповестена в уеб страницата www.meet-an-inmate.com. В нея тя се показва и разказва по какъв начин се усеща и на какво се надява, написа bg-voice.com.

„ Здравейте, споделям се Галина. Аз съм европейка и съм минала през доста компликации, тъй като нямам семейство или доста другари тук в Съединени американски щати.

Оцелях сама, с достолепие и положително мислене, дълго време. Когато нещата отиваха на зле, аз в никакъв случай не съм го употребила като опрощение да се откажа. Вместо това го използвах като мотивация да бъда по-упорита.

Избирам да се усмихвам, а не да се мръщя



Обичам да се развличам и да се дръзвам.  Аз съм спонтанна, свободолюбива, безстрашна, целеустремена, общителна и се боря доста, с цел да реализира задачите си “, споделя Галина.

„ Въпреки това стигнах до миг, в който вярата ми отслабва, духът ми пада и силата ми понижава. Толкова съм самотна и нуждая се от другарства. Обръщам се към теб с вяра, че ще се поинтересуваш да ме опознаеш. Може да съм сбъркала, само че към момента съм човек.

Боря се да бъда мощна душевен и се пробвам да съм съсредоточена, само че се усещам толкоз изтощена от тъгата и самотата “, споделя още българката.

„ Търся някой, който ще има смелостта да направи нещо позитивно в живота ми. Някой, който да помогне за облекчение на монотонността на деня ми, някой друг, който може да ми даде причина да бленувам за бъдещето. Някой, който е благ и който може да се грижи за мен.

Надеждата ми е да имам късмет да те опозная и в случай че ориста е на моя страна, може да намеря някой в действителност специфичен човек.

Отказването не е алтернатива

Преживявала съм толкоз доста физическа и психическа болежка и само диря откровени планове и почтеност. Ще се веселя да се срещна с качествени хора, до момента в който съм съсредоточена върху възобновяване на живота ми. Рискувай с мен! Моля те, пиши ми… аз ще очаквам: Галина. “

Кирилова бе наказана в края на 2015 година за така наречен hit and run (катастрофа и бягство от мястото на произшествието), при което е умрял човек. Тя получи най-тежката присъда – от 6 до 15 години затвор. Преди съдията да разгласи присъдата, правосъдни заседатели изслушаха тезите и очевидците на обвиняването и отбраната и оповестиха българката за отговорна в тежкото закононарушение.

Бяха им нужни по-малко от 30 минути, с цел да разгласят решението си.

В хода на делото прокуратурата изложи доказателства по какъв начин 29-годишната тогава Килова блъска с колата си 63-годишния Майкъл Гръбс на бул. “Рейнбоу ” във Вегас, до момента в който той бута бебешка количка с 19-месечната си внучка. После тя бяга от мястото. Свидетели на случая описват по какъв начин бутаната от Гръбс количка хвръква във въздуха.

Лекарите установяват, че бебето оцелява по знамение. Но мъжът умира на място. Катастрофата е станала на 24 ноември 2014 година сутринта.

Осем дни след случая Килова се предава на полицията. Тя излиза под гаранция от 20 хиляди $, само че още на идващия ден имиграционните управляващи я задържат, тъй като откриват, че е надстояла туристическата си виза, с която влиза в страната през 2006 година

Адвокатът на Килова - Борис Аврамски, споделя, че тя най-вероятно ще бъде депортирана в България след излежаването на присъдата си.

Според полицейския отчет управляващите получават две позвънявания, уличаващи Килова. Първото е анонимно, а второто е от нейния шеф. Веднага след злополуката българката отива в пицарията, в която работи.

Освен че закъснява за работа Галина паркира на друго от нормалното място.

Българката споделя за злополуката на собствен сътрудник, директно след което шефът й Майкъл Фернандез също научава и прави връзката с случая от 24 ноември. От полицията споделят, че доказателствата, открити при злополуката, съответстват с тези по колата на Килова.

Пред полицията тя признава, че е била на кръстовището сега, в който е блъснала възрастния човек.

В правосъдната зала Килова сподели, че не е осъзнала какво се е случило и по тази причина не е спряла при удара. Прокуратурата обаче сподели фотоси на напуканата ризница на сивата „ Хонда Сивик ”, благосъстоятелност на Килова. Липсващите елементи от колата като пъзел пасват с тези, открити на мястото на случая. По късно при оповестяването на присъдата българката се е извинила на фамилията на починалия.
  
Версията на обвиняването е, че Килова е закъснявала за работа, когато е навлязла в завой, на който колата й е поднесла. В съда прокурор Браян Раутлидж сподели, че 63-годишният Майкъл Гръбс е бил затрит от колата, а главата му е пробила предното стъкло.

Семейството на Гръбс не е завело гражданско дело против българката, тъй като е сключило съглашение със застраховката й. Това не е първият конфликт на Килова с правораздаването. През 2007 година тя е задържана за каране в нетрезво положение и без годна шофьорска брошура.



Според уеб страницата за пандизчии, посредством който в този момент Килова търси помощ, тя ще бъде освободена от пандиза във Вегас най-рано през декември (16 декември) тази година и най-късно през март (16 март) 2020 година Там също е поместена информация, че вътре тя се занимава с готвене, учене, четене на книги и правене на извършения.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР