Никога не сме вярвали в т.нар. универсално мобилно изживяване –

...
Никога не сме вярвали в т.нар. универсално мобилно изживяване –
Коментари Харесай

Samsung не вярва, че има универсално мобилно изживяване


„ Никога не сме вярвали в така наречен универсално мобилно преживяване – една и съща технология, която пасва на всеки, и в никакъв случай няма да повярваме в това ”, споделя Ти Ем Рох
(снимка: Samsung)

Смартфоните стартират да се трансформират в продължение на нас самите, съобщи президентът на Samsung Ти Ем Рох при показване на визията и проектите на компанията за идната година .

„ Много хора започнаха да работят отдалечено и да прекарват повече време в развлечение у дома. От отдалечената работа и виртуалните тържества до игрите и онлайн провокациите, светът основава и споделя повече видеоклипове от всеки път ”, споделя Рох.

Отчитайки тази наклонност, Samsung ще разшири опциите за изкуствен интелект на устройствата от линията Galaxy, тъй че да се учат непрестанно от ежедневните действия и привички и да вършат по-добри фотоси и видеоклипове, да усилят живота на батерията и да усъвършенстват.
още по тематиката
„ Никога не сме вярвали в така наречен универсално мобилно преживяване – една и съща технология, която пасва на всеки, и в никакъв случай няма да повярваме в това ”, разяснява още Ти Ем Рох, който оглавява и мобилното поделение на Samsung.

Ето за какво компанията работи върху нововъведения в областта на 5G, изкуствения разсъдък (AI) и интернет на нещата (IoT), които ще предефинират параметрите на това, което мобилният телефон може да прави. Целта е потребителите да могат да избират технологиите и мобилните прекарвания, които пасват на техния метод живот – не противоположното.

Скоро устройствата на Samsung ще придобият благоприятни условия за свързване, които ще трансформират метода, по който да вземем за пример отваряме порти, и ще разрешат безпроблемно консолидиране на потребителското мобилно преживяване в автомобила, загатва Ти Ем Рох. Технологиите ще ни улеснят бързо да намираме на нещата, които са значими за нас – от ключовете до портфейла, или даже фамилния домакински любим.

„ През 2021 Samsung ще уголемява портфолиото си от сгъваеми артикули, тъй че тази новаторска категория да бъде по-достъпна за всички ”, споделя мениджърът.  Потребителите могат да чакат „ супер-интелигентни ”.

Samsung ще обърне внимание и на обичаните на потребителите характерности, характерни за. Ето за какво ще добави някои от най-обичаните функционалности на модела към други мобилни устройства.

„ Ограниченията и рамките са за други марки. В Samsung работим отвън визиите за вероятното ”, приключва изказването си президентът на корейската компания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР