Никога не сме вярвали, че ще го напишем, но новият

...
Никога не сме вярвали, че ще го напишем, но новият
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк - новият злодей в Интернет! Всички мразят певеца, но защо?

Никога не сме вярвали, че ще го напишем, само че новият изверг на интернет е Джъстин Тимбърлейк. Причината - един документален филм, стриймван в Hulu, който показва някогашната му, поп иконата Бритни Спиърс, в ролята на жертва на кого ли не - на другари, медии, семейство. 

Виж още: Най-големите гадняри на Холивуд: Звездите, които се отнасят неприятно и унизително с почитателите си

И защото филмът наблюдава живота на Бритни, се стига и до връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк, която в действителност заема много основна част. Двамата бяха дружно от 1999 година до 2002 година Филмът демонстрира два значими момента - първият е Cry Me A River и по-точно клипът, в който момичето поразително наподобява на Бритни. От посланието му разбираме, че Бритни е изневерявала на Джъстин. Вторият фокус обаче са разказите на Тимбърлейк за интимния им живот с нея. И по-късно упреква напълно певицата за раздялата им.

Виж още: Братя близнаци, уплаха от надълбоко... какво още не знаем за Михаела Филева?

Всичко това стана мотив за вълна от рецензии на почитатели, почитатели и просто хора, които са гледали кино лентата. Те желаят едно - Джъстин да се извини обществено на Бритни за това, което ѝ е предизвикал и за това, че е употребявал връзката им, с цел да разпространява себе си и кариерата си.

Виж още: Най-младата богаташка получи рецензии поради.... банята си. Ето по какъв начин реагира тя

Но, оказа се, филмът за Бритни беше катализатор за настроенията против Тимбърлейк. Феновете на поп музиката припомниха и други случки, от които можем да съдим, че изпълнителят не е чак толкоз готин и добър, колкото всички си мислеха. Така да вземем за пример в Twitter припомниха едно полувреме на Супербоул, в което той имаше шоу с Джанет Джексън. Тогава той без да желае сподели на целия свят гърдата на певицата, само че като начало би трябвало да се запитаме какво правеше в такава непосредственост до нея?

Виж още: Алекс Петканова е един от най-големите почитатели на Житния режим! Но за какво се отхвърли от него?

Потребители напомнят и нещо, което сигурно Тимбърлейк желае всички да забравим - изпълнителят беше видян да си държи за ръка с актриса, до момента в който Джесика Бийл беше бременна с второто им дете. 

Джъстин Тимбърлейк нееднократно се е забърквал в расистки кавги. При награди на MTV имитира акцента на майката на Риана, коментирал е несвоевременно полицейско принуждение, поигра си непристойно с хаштагове, свързани с придвижването за тъждество на цветнокожи.

Изображение: https://www.instagram.com/justintimberlake/ 

Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР