Никога не сме подкрепяли ГЕРБ, няма вариант за мнозинство от

...
Никога не сме подкрепяли ГЕРБ, няма вариант за мнозинство от
Коментари Харесай

Явор Божанков, БСП: Няма вариант ГЕРБ, ДПС и БСП

Никога не сме подкрепяли ГЕРБ, няма вид за болшинство от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, това съобщи изрично представителят на социалистите Явор Божанков в „ Още от деня ” по Българска национална телевизия. Той похвали Кирил Петков и Асен Василев от „ Продължаваме промяната ”, че са почнали незабавно договаряния за сформиране на болшинство и на постоянно държавно управление. Те са нова партия, само че имат корпоративна просвета и знаят по какъв начин да водят договаряния, сподели Божанков.

Той сподели също, че Българска социалистическа партия нямат несъгласия с „ Продължаваме промяната ” за правосъдната промяна и оставките на Цацаров и Гешев като първи приоритет. „ Имаме ясна позиция за КПКОНПИ, поискахме оставката на основния прокурор още в 44-ия парламент ”, съобщи социалистът.

Той акцентира, че даже и в оставка, водачите на Българска социалистическа партия и Демократична България би трябвало да водят договаряния с „ Продължаваме промяната ”, тъй като другояче няма кой да направи това.

Не считам, че Румен Радев е предал Българска социалистическа партия, по скоро има хора от неговото обграждане, които имат друго отношение към партията, съобщи Божанков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР