Никога не сме били опозиция на съдебната реформа. Години наред

...
Никога не сме били опозиция на съдебната реформа. Години наред
Коментари Харесай

Деница Николова: Никога не сме били против съдебната реформа

Никога не сме били съпротива на правосъдната промяна. Години наред следвахме посоката да имаме съответна такава, която да дава отговор на Конституцията и да предопределя дейно правораздаване. Това съобщи Деница Николова от ГЕРБ-СДС за " Твоят ден ".

По думите ѝ ГЕРБ има ясна управническа стратегия, която включва няколко съществени детайла. " Сред тях са изясняване на статута за надзор на основния прокурор, повишение на успеваемостта на правосъдната система и електронното правораздаване. Оценка на системата се дава от хората ", счита тя.

Според нея нашите прародители са ни дали право на избор, а днешният ден е мотив да забележим, че то е значимо и предопределя бъдещето. " Всичко обвързвано с позицията ни за войната в Украйна, е предопределено от НАТО. Трябва да защитим страна, нападната от друга ", безапелационна е Николова.

Сред ограниченията на ГЕРБ за справяне с инфлацията са диверсификация на източниците на газ и поддръжка за стопанската система посредством евросредства. " Важно е ускорение на темповете за даване на средствата към бизнеса. Всички са извънредно обезпокоени от сметките за ток ", акцентира тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР