"Никога не съм вярвала, че ще го кажа, но в

...
"Никога не съм вярвала, че ще го кажа, но в
Коментари Харесай

Дали любовта се пренесе извън екрана? Лейди Гага, Брадли Купър и химията помежду им

"Никога не съм вярвала, че ще го кажа, само че сега не желая да бъда на мястото на Ирина Шейк! ", разяснява потребителка в обществените мрежи, откакто е изгледала прочувственото музикално осъществяване на Лейди Гага и Брадли Купър в Лас Вегас.

Преди няколко дни певицата беше сюрпризирана на сцената от артиста Брадли Купър, с който дружно извършиха хитовата ария Shallow от общият им кино план „ Роди се звезда “. Сингълът беше отличен със Златен глобус за най-хубава ария и завладя публиката през миналата година, а в този момент е номиниран и за Оскар.

 лейди гага брадли купър Getty/Gulliver

Певицата нееднократно е споделяла, че работата й с надарения артист е „ трансформирала живота й “. А двамата демонстрираха небивала химия между тях, до момента в който изпълняваха песента дружно и се гледаха меко казано влюбено. Мнозина означиха, че двамата наподобяват много привързани един към различен и възприятията посред им може би не са чисти другарски.

Нещата стават много заплетени, защото и двамата си имат половинки. Лейди Гага е сгодена и скоро би трябвало да се омъжи за приятеля си Крисчън Карино, а Брадли Купър е дружно с модела Ирина Шейк и имат дете на на годинка.

 лейди гага брадли купър Getty/Gulliver

Дали това сред тях е обич или просто доста мощно другарство? Времето ще покаже, а през това време вие се насладете на страхотното им осъществяване от Лас Вегас и преценете сами дали сред тях прехвърчат искри!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР