Никога не съм участвал в разговор между Корнелия Нинова и

...
Никога не съм участвал в разговор между Корнелия Нинова и
Коментари Харесай

Валентин Златев: Никога не съм участвал в разговор между Нинова и Божков


" Никога не съм взел участие в диалог сред Корнелия Нинова и Васил Божков. Това са тотални нелепости, които отхвърлям да разясня " , декларира предприемачът Валентин Златев, визирайки изнесеното от политици от ГЕРБ.

Бившият началник на " Лукойл България " изпрати отворено писмо до медиите, в което декларира:

" По мотив клеветите към името ми, държа да заявя следното:

1. Никога не съм взел участие в диалог сред Корнелия Нинова и Васил Божков. Това са тотални нелепости, които отхвърлям да разясня.

2. Във връзка с опитите на известни и незнайни политици да бъда присъединен към така наречен " олигархия на прехода ", декларирам, че в течение на 20 години съм бил управител на едни от най-успешните български предприятия, вложили над 3.6 милиарда $ в България. За този интервал те са внесли в хазната директни и косвени налози за над 21 милиарда $, разкрили са директно или посредством свързани с тяхната активност производства над 13 000 работни места и постоянно са спазвали прецизно всички закони. Ако въпросните господа не могат да създадат разлика сред управител и притежател, ги поучавам да се извърнат към някой от многочислените високопрофесионални български адвокати, които да им оказват помощ да схванат тази разлика.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР