Никога не съм си представяла, че един ден ще стигнем

...
Никога не съм си представяла, че един ден ще стигнем
Коментари Харесай

Сложиха тежки метални врати на входа на Народното събрание

Никога не съм си представяла, че един ден ще стигнем дотук. Българското Народно заседание осъмна с инсталирани тежки железни порти. Почти като затвор! Това написа в профила си във Facebook регионалният водач на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева.

" В някакъв смисъл трябваше да го предвидим, тъй като преди 2 години предупреждавахме, че който сее бесилки, ковчези и замеря демократично определени институции с развалена риба, един ден това ще жъне – окован парламент, загрозен и наежен като сутеренен балкон от 90-те години. Демокрацията се брани посредством разговор и демократични процедури. Никога в историята металните загради не са водили до утешение и обединяване. Те са по едно и също време израз и източник само на яд ", показва тя.

" И още нещо – още след първите избори през предходната година болшинството наложи връщане на законодателния орган в остарялата постройка. Модерната, стилна и европейска заседателна зала стои заключена. Доводът беше, че по този начин опазваме традициите и знаците на българския парламентаризъм. Е, по какъв начин ще обясните този нов знак в този момент? ", написа още Караянчева.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР