Никога не съм се срамувал от факта, че имам физическо

...
Никога не съм се срамувал от факта, че имам физическо
Коментари Харесай

Момче с увреждания избухна срещу „Системата ни убива“: Те са провокаторите и ме е срам как ги изкарват жертви

Никога не съм се срамувал от обстоятелството, че имам физическо увреждане, само че съвсем постоянно ми се постанова да пропадам в земята от позор от хората, които сами се отъждествяват, като наши представители, били те депутати или представители на Неправителствени организации, написа

Никога обаче не съм изпитвал подобен позор и гадност каквито изпитвам в този момент към Вера Иванова и хората от Системата ни убива”. Не знам кого убива системата, само че тези хора убиват достолепието и честа на всички хора с увреждания.

На мен и на всички хора на които акъла им е на място е ясно, че тези субекти имат политически упоритости. Никога не съм очаквал, че някои представители на хората с увреждания могат да ги показват по толкоз неприличен и низък метод, както го направиха през вчерашния ден черните субекти към В. И., които съставляват само персонално себе си, на гърба на децата си, деца който не могат да бъдат самостоятелен и могат да бъдат използвани по всевъзможен метод.

В.И.: Христо получи психическа контузия от това, което се случи!

В името на какво една жена, която назовава себе си майка ще аргументи това на детето си?!Къде е прокуратурата, тия дами са за съд!

Не уважаеми, вие по този начин и не отговорихте на въпроса за какво отидохте в Народното събрание, всякога говорите друго, по този начин както ви ви изнася – като желаете да се извършите бабаити казвате че, сте отишли да превземете Народното събрание, а като желаете да се извършите на жертви, казвате, че сте желали да заведете човек с увреждане до тоалетната!

Българския парламент не е социална тоалетна, нито за хора с увреждания, нито за други хора. Въпреки, че в Народното събрание има и е имало и ще има безчет не почтени, зли, алчни и прочие хора, никой не трябва да поругава институцията Парламент, която сама по себе си няма общо с хората, който са в нея.

Всички сме гледали записите от през вчерашния ден и заявките на В.И. че отива да превземе Народното събрание. Никъде в закона за митингите не написа, че кротичък цивилен митинг включва завладяване на постройката, пред която се стачкува.

Тези хора направиха всичко, по този начин, че органите на реда да упражнят принуждение върху тях – те са провокаторите и мен ме позор от това по какъв начин всички ги изкарват жертви! Във функционалностите на нито една общинска или държавна институция не написа, че е социална тоалетна! Ако В. И. счита да внесе законови промени – това е различен въпрос!

Скъпи сътрудници хора с увреждания, скъпи родители, близки и родственици на хора с увреждания, които ни вършиме почтени, борещи се и независими хора – Колкото по-скоро се разграничим от В.И. и хората към нея и покажем, че тия не съставляват нас, толкоз по-добре за нас!

Нека по никакъв метод не позволяваме някоя от тия да е идващия ни представител в Народното събрание – ще имаме проблеми, каквито до в този момент в никакъв случай сме нямали!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР