Никога не съм се ръководил от социологията, но от друго

...
Никога не съм се ръководил от социологията, но от друго
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Събраха се 7 партии и 77 организации, за да бият един. Те знаят, че са по-слаби

Никога не съм се управлявал от социологията, само че от друго - да, а точно това, че се събраха 7 партии 77 организации, с цел да бият един. Това значи, че и те знаят, че са по-слаби. Това е житейски опит. Само преди 2 години тези се имаха за месии, които ще спасят България, а действително я затикаха на дъното!

Това сподели във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

И добави:

„ Оставихме пари за Автомагистрала Хемус, тъй като от 1300 години няма път сред София и Варна, сега интернационален път минава през центъра на Велико Търново. Затова правехме инхаус процедури, позволени от Европейска комисия, с цел да наваксаме забавянето от 1300 години. Знаем какво да създадем и го можем! “

След това описа, че е помолил ръководителя на ЕНП Манфред Вебер, когато отиде в Брюксел и в Германия, „ да съобщи на сътрудниците ни там, че по време на държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев, до момента в който има европейски наказания за Русия, над 5 милиарда са отишли към Путин за експанзията в Украйна и сме станали 3 пъти по-зависими от Москва “.

„ И това е съгласно формалните данни на Национален статистически институт! Асен Василев и неговите хора са обогатили и финансирали войната против Украйна. " Дойче веле " споделя, че Кирил Петков е избавил Украйна, а в това време вицепремиерът им Корнелия Нинова се кълне, че един патрон не е изнесен към Киев. Дали има най-малко в Европа проверяващи публицисти, които да открият, по какъв начин това е допустимо? “, сподели Борисов.

„ Да, държавното управление на “Промяната ” направи доста неща - за Путин, и то милиарди. Направиха доста за съветските газови медиатори - нещо, което струваше 100 лв., те го плащаха по 300. И когато лъжеха Запада, че са създали диверсификация, се оказа, че са източвали джобовете на българите през тези медиатори, в това число е намесен и някогашен немски канцлер. Кирил и Асен, с помощта на дерогацията от Европейска комисия, източиха по 1 лев от всеки литър бензин и нафта от бедния български народ. Най-лесната ми акция е тази, не пропагандирам, единствено споделям всеки, който желае да му крадат парите от горивото и газа, да гласоподава за Политическа партия и Демократична България. Който желае да продължи да се изнася оръжие и да се дават големи пари на комисионери и медиатори - също! “, добави водачът на ГЕРБ.

Според него българите са виждали, че Северна Македония не е готова за Европейския съюз. Но сме създали европейски избор и сме им дали път и вероятност.

„ Сега е ангажимент на европейските институции да накарат РСМ да се държи като кандидат-членка на Европейски Съюз. Но да затварят български клубове и да бият българи, по тази причина че имат такова съзнание, нито е европейско, нито цивилизовано. Молбата ми към ЕНП и към Манфред Вебер е да следят този развой, тъй като ние не можем повече от един път да сме положителни. Сега е техен ред да потвърдят, че са положителни “, добави Борисов.

„ Ние сме за мир и неотложно контролиране на този ужасяващ, кървясъл спор, който се развива в 21-ви век в Украйна. Но това не минава през загубата, тъкмо противоположното. И даже да ни коства 10% от поддръжката, ние ще стоим твърдо на позицията си в поддръжка на Украйна, тъй като смисълът да съществува ГЕРБ е европейското и евроатлантическото развиване на България. Няма смисъл поради няколко % да загубим ориентацията на България. Това е верният път, даже през днешния ден да ви се коства рисков, ще е най-хубавата инвестиция в бъдещето, която ГЕРБ-СДС прави “, сподели още той.

Лидерът на ГЕРБ обаче се разгласи изрично срещу контрабандата от Украйна на пшеница, царевица, слънчоглед, мляко, с което се подбиват нашите цени.

„ Искам да се разграничи твърдата ни поддръжка за борбата на Украйна против агресора Путин, само че контрабанда - не! Хиляди аграрни производители банкрутират. Същото се отнася и за веригите - не може да се източват парите на българите по този метод с големи повишения на цените. Това са молбите ми към Европейския парламент и ЕНП, с цел да знаят защо се бори ГЕРБ и какъв брой значима е тази партия в България! “, посочи Борисов.

И добави:

„ Няма една тематика, по която те могат да ни оборят. Казват, че са дали за пенсионерите, щях да ги почитам, в случай че бяха изкарали парите за това, а те взеха заеми - по половин милиард всеки понеделник. Медиите тогава не обръщаха внимание. Януари взеха 3.5 милиарда и медиите отново не се вълнуват. А знаете ли какви са лихвите на година, които плашаме ние - колкото два нови Аспарухови моста. Ако желаете да продължи, гласувайте за Лорер, Атанасов и т. н. “

Накрая той бе безапелационен, че ГЕРБ-СДС са в прелестна форма и европейските полезности са на дневен ред в България с помощта на тях.

„ Убеден съм, че народът има инстинкт и към този момент знае, че би трябвало да се прости, да се сплотяваме и да помислим по какъв начин да се измъкнем дружно. Трябва да се вършат взаимни отстъпки и да се зачита вотът на всички жители, който стои зад всяка една партия. Това може да даде късмет България да се стабилизира след 2 април “, сподели още Борисов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР