„Никога не съм имала близки отношения с Георги Семерджиев и

...
„Никога не съм имала близки отношения с Георги Семерджиев и
Коментари Харесай

Бившата Мисис България Екатерина Дунева: Детето ми не е от Жоро Шопа!

„ Никога не съм имала близки връзки с Георги Семерджиев и нямам дете от него “. Това извънредно разгласи пред „ България Днес “ някогашната Мисис България Екатерина Дунева.

Блондинката, която е екссъпруга на автомобилния играч Румен Дунев проговори за връзките си с задържания в Испания и апетитен за дясна ръка на Евелин Банев – Брендо Георги Семерджиев Шопа. След раздялата си с Дунев Катя ражда щерка си Мария. Според слуховете бащата е точно Жоро Шопа, а поради Дунева той зарязва брачната половинка си Нина. След ареста му се заприказва, че той е изоставил и Катя.

Тя е безапелационна, че в никакъв случай не би имала връзка със женен мъж. Жоро Шопа също бил сюрпризиран от слуховете по техен адрес. Той не за първи път е свързван с някои от най-красивите дами в България. Една от дребното му обществени известни връзки е със Соня Васи. Тя го изостави и напусна България. По-късно се заприказва, че е имал връзка и с най-красивата рускиня Олесия Малинская, която към днешна дата е бременна от съветски олигарх..
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР