Никога не съм губил хора и техника. Така президентът Румен

...
Никога не съм губил хора и техника. Така президентът Румен
Коментари Харесай

Радев vs. Борисов: Няма нито един загубен самолет

" Никога не съм губил хора и техника ". Така президентът Румен Радев отговори на премиера Бойко Борисов, който преди ден разяснява, че " падаха самолети и хеликоптери вследствие работата на Румен Радев ".

" В своята командирска процедура нямам нито един изгубен аероплан, вертолет, нито един умрял авиатор или механик ", сподели Радев.

Той уточни, че в авиацията отговорност носи командирът и добави, че освен не е губил хора и техника като пълководец, а дружно със своите подчинени са съумели да трансформират подготовката във Военновъздушни сили от един консервативен модел към напредничав и актуален - " тъй че нашите летци през днешния ден да бъдат равностойни на нашите сътрудници ".

Радев сподели, че като пълководец е посочил по какъв начин с минимални средства може да се реализира огромен резултат, когато " хората служат не на някой различен, а само на България ".

Преди ден Радев и Борисов влезнаха в следващата задочна препирня. Първо президентът разкритикува ръководството и разгласи, че " Борисов поставя старания да ни избави от Борисов ", а по-късно министър председателят му отвърна, че е " лицемерен човек ".
Освен това Борисов показа спомените си от времето, когато Радев бе водач.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР