Никога не съм гледал Карибски пирати. Това изненадващо изказване направи

...
Никога не съм гледал Карибски пирати. Това изненадващо изказване направи
Коментари Харесай

Джони Деп: Никога не съм гледал Карибски пирати

Никога не съм гледал " Карибски пирати ". Това изненадващо изявление направи акьотър Джони Деп по време на делото за клюка против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд.

58-годишният артист, който ще се върне на трибуната в правосъдна зала през днешния ден, с цел да се изправи против юристите на Хърд, сподели пред съда, че „ има вяра, че филмът се е справил сносно “, визирайки първия подобен от поредицата - „ Проклятието на черната перла “., който събра $654 милиона, предава Daili Mail.

Както е известно, Деп изигра остроумния корсар Джак Спароу в хитовите филми.

Попитан през вчерашния ден в съда във Вирджиния по какъв начин се е трансформирал животът му след кино лентата от 2003 година, Деп сподели: „ Анимационните герои могат да се разминат с неща, които не можем.



„ Капитан Джак Спароу може да прави неща, които аз в никакъв случай не бих могъл. Можеше да каже неща, които аз в никакъв случай не бих могъл да кажа. Така беше и за мен, метод да разтегна параметрите на един воин и да поема риск да го направя. "

Внимателно следеният цивилен развой, който се организира във Вирджиния, продължава към този момент втора седмица. Екипът на Хърд показва Деп като сътрудник - принудител, който злоупотребява с опиати и алкохол. Екипът на Джони Деп показва изказванията на Хърд за домашно принуждение като " машинация " и добре премислена тактика за разрушение на репутацията му.



Във вторник пред правосъдните заседатели артистът съобщи, че в този момент за него е значима единствено истината. " Никога не съм удрял госпожа Хърд по описвания от нея метод, нито пък съм удрял някоя жена през живота си ", свидетелства той и добави, че " нейните обвинявания са зомбирали киноиндустрията ".

" Това бяха шест години на тествания - толкоз необичайно е, когато един ден си Пепеляшка, по този начин да се каже, а след 0,6 секунди си Квазимодо ", сподели той и разказа по какъв начин се е трансформирало отношението на хората към него след публикуването на публикацията на Хърд.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР