Никога не съм давал подкупи“, заяви в студиото на сутрешния

...
Никога не съм давал подкупи“, заяви в студиото на сутрешния
Коментари Харесай

Найденов: Божков е държал огромни суми в евро в сакове, откъдето момичета му са си взимали

 Никога не съм давал подкупи “, съобщи в студиото на утринния блок на Нова телевизия някогашният съучастник на Васил Божков и притежател на Efbet Цветомир Найденов. Той разкри, че неговото семейство е познавало доста добре скандалния Божков.

" Прегледах това, което е разгласил във Facebook. Датите са доста разхвърлени, няма никаква подреденост и цикличност. Не може рекет да се дава по този начин “, съобщи Найденов.

Той съобщи, че му е направило усещане, че Божков най-вече е теглил кеш пари по време на последните локални избори. Според него Божков се пробва да внушава някакви неща, тъй като желае да дестабилизира държавното управление.

Найденов направи една елементарна сметка: " Ако е Божков е давал такса успокоение в размер на 20%, съгласно платежните му документи липсват 128 млн. ". " Той просто прави внушения ", съобщи отново предприемачът, който бе първият осмелил се да застане против Божков. Коментарът е по отношение на вчерашния пост във Facebook с нова порция документи и банкови извлечения на обвинения Васил Божков.

" Чувал съм от девойки, които са имали взимане предоставяне с Божков, че е държал големи суми в евро в сакове, от които те е трябвало да си вземат ", описа още Цветомир Найденов.

Той разкри също, че Божков в никакъв случай не е имал благосклонности към сегашната ръководеща коалиция и знае, че други политики утвърждава. По думите му обаче не мисли, че моментът е подобаващ да ги оповестява.

" Измамите постоянно един ден биват разкрити. Аз съм споделил какъв беше проектът на Васил Божков да си прикрие следите ", сподели Найденов.

На въпрос дали ще продължат изявленията на Васил Божков във Facebook, той отговори, че неговата прогноза е, че " след предаването на акциите на " Левски " всичко ще завърши, тъй като никой не има вяра на картинки ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР