Никога не съм чувал Станчов да взема виагра. Една от

...
Никога не съм чувал Станчов да взема виагра. Една от
Коментари Харесай

Спортен шеф: Борис Станчов имал 6 боксови срещи, навсякъде и бил Исус

Никога не съм чувал Станчов да взема виагра. Една от хипотезите за подмяната на самоличността му е, че е имал някакъв здравословен проблем. На прегледа, който е трябвало да мине Борис Станчов, е минал Исус Величков. Друга версия за подмяната на документите е, че Станчов е имал престъпно минало, поради което не биха му разрешили да напуща страната.
Това сподели по НТВ членът на Управителния съвет на Българския професионален боксов съюз Венцислав Николов във връзка гибелта на българския боксьор Борис Станчов в Албания, където се е състезавал с името на братовчед си Исус Величков.

Мениджърът донесе медицинските му документи и персоналната му карта и ние го лицензирахме. След като го лицензирахме, не съм виждал момчето.

Николов посочи, че Станчов има две срещи в България и четири в чужбина.

Българският професионален боксов съюз не се занимава с това нещо – той работи по документи и момчето по документи е изпратено да играе там. Отговорност за това носят лекарите, които са подписали подправени документи, съобщи Венцислав Николов.

Името Борис Станчов го чух след гибелта му. Никога до тогава не го бях чувал, акцентира той.

Започваме цялостна проверка на всички лицензирани състезатели, акцентира Николов, като изясни, че е допустимо да има доста други случаи на боксьори, които се състезават с непозната идентичност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР