Никога не съм била в Има такъв народ“, а съм

...
Никога не съм била в Има такъв народ“, а съм
Коментари Харесай

Ива Митева разочарована от Слави Трифонов, но не казва защо

Никога не съм била в „ ИТН “, а съм била специалист и не съм вземала политическите решения. Това отговори пред Би Ти Ви Ива Митева тази заран на въпрос за какво е напуснала партията на Слави Трифонов.

„ Разочарования има всеки. Когато човек не харесва пътя, по който е тръгнал, открива нов път “, съобщи тя на въпрос какви са разочарованията й от Слави Трифонов.

В момента Митева се е върнала на работа в Народното събрание като служител, само че е в неплатен отпуск.

„ Предложено е смесването на хартия с машини, което беше 2020 година Тогава обаче машините пускаха протокол, а в този момент се предлага единствено машините да са принтери.

Не се колебая в резултатите от изборите, само че когато 111 хиляди гласоподаватели са внесли подписка за връщане на хартията и имат подозрения, може би би трябвало да се чуят и те. “

В момента се направи най-лошият вид. По-честно щеше да е анулират машинното гласоподаване. Или да остане машината като до момента и да се върне хартията, безапелационна бе тя. Според нея машината би трябвало да вади протокол, който да е годен, както бе през 2020 година

Тя изрази поддръжка да се вкарат преброителни комисии, а не броенето да става в секциите. Подобно предложение в Народното събрание е внесла „ Демократична България “.

С новите правила ще е доста мъчно да се намерят хора за секционните комисии и случките от „ Арена Армеец “ преди време ще ни се сторят ария, съобщи още Ива Митева.

Ако всеки парламент ще трансформира ЦИК, тогава да се махне мандатността на комисията, добави още някогашната шефка на Народното събрание.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР