„Никога не съм била почитателка на политиката, а преживяването през

...
„Никога не съм била почитателка на политиката, а преживяването през
Коментари Харесай

Мишел Обама заченала и двете си дъщери инвитро

„ Никога не съм била почитателка на политиката, а прекарването през последните 10 години промени мнението ми “. Това написа Мишел Обама в мемоарната си книга, която бе показана публично на пазара.

През 2019 година се чака да излезе втора част, която ще бъде написана от нейния брачен партньор.

В книгата Мишел разкрива, че в никакъв случай не би дала прошка на Доналд Тръмп за слуховете, че Барак Обама не е роден в Съединени американски щати. „ А в случай че някой с нестабилна душeвност бе заредил оръжието си и тръгнал към Вашингтон? Ако бе тръгнал да търси дъщеричките ни? С шумните си и недомислени нападки Доналд Тръмп заплаши фамилията ми. Никога няма да му простя това “, изяснява тя.

Бившата първа дама споделя още в книгата си за компликациите, които е срещнала, когато с Барак почнали опитите за деца. В изявление за Ей Би Си тя акцентира, че е имала няколко спонтанни аборта и двете ѝ дъщери са заченати инвитро.

„ Биологичният часовник е нещо действително, броят яйцеклетки е стеснен. Осъзнах, че щом съм на 34, на 35 би трябвало да прибегнем до инвитро. Мисля, че най-лошото нещо, което си предизвикваме като дами е, че не си споделяме истината за това по какъв начин функц

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР