Никога не съм била наивна по отношение на шоубизнеса, заяви

...
Никога не съм била наивна по отношение на шоубизнеса, заяви
Коментари Харесай

Андреа шокира: Защо е бягала от заведения и е искала да сложи край на всичко

" Никога не съм била наивна " във връзка с шоубизнеса, съобщи Андреа в първото си огромно телевизионно изявление през Мон Дьо в в предаването " Неделята на NOVA ". Певицата за първи път приказва толкоз искрено за борбата с килограмите, раздялата с боксьора Кубрат Пулев, връзките с Митко Димитров и доста още.

Красивата русокоска е безапелационна, че Кубрат е любовта на живота ѝ. Припомняме, че двамата скоро направиха обща фотосесия в царския замък Врана, само че макар спекулациите в медиите, двамата не са дружно още веднъж. " Никога не сме спирали да поддържаме връзка с Кубрат, само че не сме дружно ", разкри певицата. Според нея всичко се е пропукало при целувката на боксьора с Джени Суши.

Виж още:

" Светът ми се пропука след целувката с Джени Суши. Тогава избягах от България. Бях огорчена, афектирана. Защитих го, тъй като не се предавам елементарно. Видях, че целият свят се обърна против него и колкото и да ме болеше, аз не желаех да го атакуват. Не претърпявам дами, които желаят да се възползват. Знам, че той сбърка, само че не можех да го изоставя ”, разяснява певицата.

И показа, че откакто е научила за целувката е направила нещо неразумно. " Спомням си, че се качих на колата и карах толкоз бързо. Нямах визия на алено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше огромна неточност ", сподели тя.

Година по-късно Андреа сама призна в обществените мрежи, че боксьорът й е изневерявал.

" Като всяко човешко създание не устоях и не съумях да спра страстите си. Не желаех да наподобявам като лигла. Понякога искаш да изкрещиш на целия свят, че не си глупачка. Направих го, тъй като ме заболя и скърбя. Винаги и двамата души в една връзка имат виновност за нейния неуспех ", сподели още тя. 

Виж още:

" Аз съм певица от 14 години. За пърив път изпитвам смут, когато отида в заведение с хора. Може би последните кавги не ми се отразиха добре. Усещам погледите на хората. Виждам какво мислят, по какъв начин ме подлагат на критика. Избягах от няколко заведения за хранене, тъй като не можех да заставам и да виждам тези погледи. Някои са зболни, някои са съжалителни, които ме убиват два пъти повече от злобните. А от време на време просто... обичат да приказват за теб, когато те видят ", показа искрено Андреа.

На почитателите на Андреа им е известно, че звездата напоследък има проблеми с килограмите. За жал хората изричат мнението си, без да знаят какво стои зад физическата смяна на един или различен човек. 

" Славата трансформира хората, възгледите. Няма на ниска цена обяд, когато искаш да ядеш в безценен ресторант, както се споделя. В един миг изгубих визия за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, би трябвало да забравиш, че си човек. Влоших се душевен и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а възприятията, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех поддръжка от Кубрат, само че той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да одобрявам успокоителни хапчета ", описа певицата.

И показа, че години наред е живеела в фиктивен свят, който е била основала сама. Андреа показа, че сега връзките ѝ с Митко Дивитров са положителни и скоро са разговаряли за общи бъдещи планове, само че не разкри повече детайлности. Повече олаче вижте във видеото горе.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР