Никога не съм бил краен в нищо, което съм правил.

...
Никога не съм бил краен в нищо, което съм правил.
Коментари Харесай

Халваджиян подкрепи Бербатов: Да спрем това безумие с българския футбол

Никога не съм бил краен в нищо, което съм правил. Смятам, че във всяко нещо би трябвало да има баланс и хората би трябвало да го съблюдават, да не влизат в крайности. Но в този момент ще ви приказвам за нещо, поради което е извънредно време да станем крайни. Никога не съм бил същински футболен почитател. Харесвам футбола, естествено, това е несъмнено най-страхотната измислена игра в света. Фен съм на Милан от 15-20 години. И другото нещо, на което съм почитател, са националните тимове по всичко. Смятам, че те са най-хубавите посланици на България по света. И ми е мъчно да опиша това, което изпитвам напоследък. То е от години, само че към този момент в последно време, да не споделям, че ме е позор, само че просто се усещам неловко от това, което виждам. Това сподели продуцентът на Нова Маги Халваджиян в обществените мрежи.

" Ще бъда доста явен и прецизен – когато една компания не работи добре, не са отговорни чиновниците. Виновен е шефът, защото очевидно не може да я ръководи. Когато една компания банкрутира, значи, че тези, които я ръководят, не са я управлявали добре, даже и чиновниците да са създали всичко по силите си. Затова не желая да мятам виновността върху футболисти, щаб. Сигурно всеки носи някаква дребна виновност, само че рибата се вмирисва откъм главата ", сподели Халваджиян.

„ Много ненавиждам да упреквам някой, тъй като считам, че всеки носи в себе си някакво достолепие и когато нещата не вървят просто достолепието изисква да кажеш „ Довиждане, пробвах, не се получи, дано да пристигна идващия, който да направи нещо положително “. Съжалявам, само че това не се случва в Българския футболен съюз. И отново споделям – нямам отношение към футбола. Но тъй като това е народен тим, това съставлява страната ни, да виждам това нещо по малкия екран ми костваше ужасно доста. Смятам, че на това би трябвало да се постави край. Това би трябвало да завърши, тъй като доста оправдания има – споделя ни се, че треньорът и футболистите са отговорни, че материалът ни е подобен. Но ние знаем, че материалът ни не е подобен, виждали сме го, знаем какво могат нашите футболисти “, сподели Халваджиян.

Според него, има нещо сбъркано в цялата система. „ Не учим и децата си да бъдат положителни футболисти, след това те като пораснат са доста комплицирани и може би учат по неверен метод всичко. Но даже и по този начин да е, въпреки че звучи идиотски, това отново значи, че е сбъркана цялата система. И това отново значи, че този, който е на върха на системата, не прави нещо както би трябвало. Ще дам образец с „ Като две капки вода “. Представете си, че 10 години това е най-големия неуспех, че никой не го гледа, че е толкоз зле и не става за гледане. Е по какъв начин по този начин малкия екран ще ме държи мен да върша това предаване като никой не го гледа. Още първата година в случай че то не се получи, такова предаване няма да има. А тук към този момент несъмнено 20 години следим една нечовешка мъка на българския народен тим и отговорни няма. Той си играе, той си затъва с всяка минала година, става по-зле и по-зле. На това нещо би трябвало да се постави край. Както желаете го разбирайте “, прикани той.

„ Аз не познавам персонално Мартин Петров и Стилиян Петров, само че познавам персонално Бербатов. Мисля, че би трябвало да опитаме, би трябвало да ги подкрепим. Без да съм сигурен дали ще се оправят, сигурно има потребност нещо да се промени, да се тръгне в друга посока. Трябват нови сили, нови хрумвания, би трябвало някой, който има хъса да го направи това нещо. За Бербатов съм сигурен, че има хъса да го направи. Говорил съм с него, гледал съм доста негови изявленията на тази тематика. Той гори с това. А когато някой гори с концепцията и мисълта да промени нещо и да го направи по-добро – да, несъмнено няма да стане незабавно, само че ще бъде даден късмет на българския футбол да стартира да се трансформира. Да стартираме да печелим, да стартира да не ни е позор като гледаме телевизия или като вървим по стадионите. Крайно време е да сложим завършек на това безумство. Нека да опитат по-младите. Нека да опита Митко. Заставам зад него и го поддържам, защото считам, че не е вманиачен този, който яде баницата, а този, който му я дава. Ние я даваме баницата на тези, които ръководят българския футбол. И както виждате 20 години какво се случва с него. Слепи хора няма, даже и децата към този момент знаят, че това, което се случва с българския футбол, е някаква покруса. Трябва да го променим всички дружно “, приключи телевизионният продуцент.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР