Никога не молете за нищо, особено за любов. Не просете

...
Никога не молете за нищо, особено за любов. Не просете
Коментари Харесай

Никога не молете който и да e човек да остане във вашия живот

 Никога не молете за нищо, изключително за обич. Не просете …

Любовта от време на време наподобява като комплициран абсурд, само че тя е най-ценното нещо, което може да съществува в живота ни.

Да, от време на време наподобява, че любовта ни подлудява, само че в това време може да ни  направи най-щастливия човек на света. Любовта рядко е такава, както се се демонстрира във филмите, тъй че упованията ни постоянно са прекомерно повишени.

Любовта от време на време мощно ни наранява, влюбваме се в хора, които не ни отвръщат с реципрочност.

Толкова е естествено, колкото и да боли. В моменти като тези може да наподобява, че целият свят се разпада, само че в реалност не е по този начин. Чувствата за съответни хора идват и си отиват, както и всички други неща в този живот. Но в никакъв случай не се отхвърляйте от любовта като цяло.

Този свят обезверено се нуждае от обич, даже от време на време да предизвиква болежка. Не се опасявайте да рискувате, в този случай или ще откриете същинското си благополучие с този, който обичате, или ще научите нов урок.

Любовта изисква компромис. Тоест, би трябвало да пуснете някои неща, с цел да намерите нещо по-добро.

Компромис е вероятен, когато и двамата пускате нещо с цел да завършите с нещо, за което и двамата се радвате.

Ако мислите, че можете да се влюбите в различен човек, когато се измененията и започнете да играете по неговите правила, грешите. Никога не правете това, в противоположен случай ще се окажете нещастни и най-важното – уединен човек.

Ако някой желае да бъде с вас, този човек би трябвало да ви обича подобен, какъвто сте. Той ще обича всяка част от вас и това би трябвало да е взаимно възприятие.

Трябва да можете да бъдете себе си във връзката и да се чувствате естествено в нея. Ако вашият сътрудник ви прави нещастни или желае да измененията личността си, тогава този човек несъмнено не е верният за вас.

Той в никакъв случай няма да стане „ вашият “ човек.

Добре е, в случай че някой желае да помогне, тъй като ви вижда като капацитет за развиване. Но не е добре сътрудникът ви да желае да бъдете напълно друг човек, единствено с цел да отговорите на упованията му.

Ако в миналото стигнете до тази точка във връзката, в която би трябвало да молите някого да остане с вас, това е краят. Ако индивидът не желае да бъде с вас, пуснете го.

Обичайте и уважавайте себе си. Ако не го извършите сами, никой различен няма да го направи вместо вас. Запазете достолепието си.

Никога не молете за нищо, изключително за обич. Никога не просете обич.

Ако някой не може или не желае да ви обича, тръгнете си. Ако връзката ви не е предопределена да продължи, по този начин да бъде. Но продължете да вярвате и същинската обич несъмнено ще пристигна пред прага ви.

econet


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР