Никога не можем да предвидим кога любовта ще ни връхлети

...
Никога не можем да предвидим кога любовта ще ни връхлети
Коментари Харесай

3-те двойки зодии с общо бъдеще в ЛЮБОВТА през 2020

Никога не можем да предвидим по кое време любовта ще ни връхлети и ще ни остави без думи. За някои зодии тази година завърши в любовен проект и ги чакат няколко месеца, в които сами да обмислят целите си и да помислят върху грешките си.
Любовта за тях ще пристигна през 2020 година, само че ще бъде толкоз обещаваща и с хубаво, ярко бъдеще, че чакането несъмнено ще си заслужава. Не се съмнявайте в това!

БЛИЗНАЦИ – РИБИ: Представителите на зодия Близнаци имаха тежка година в любовен проект. Много от тях претърпяха разочарования, от които още не могат да се отърсят и да продължат напред. Именно за това те нямат потребност от нова връзка, тъй като са в под напрежение интервал, в който търсят себе си и всеки, който се появи, ще бъде засегнат.
Какви ГРЕШКИ ще създадат зодиите в идващите 30 дни
От своя страна Рибите имаха по-неангажираща година, в която повече се забавляваха, в сравнение с си търсиха съществени връзки. В този ред на мисли, към този момент усещат, че идва времето, в което би трябвало да понижат заниманията и да се замислят за обич и по-сериозна връзка, която ще им даде смисъл в живота. Бъдещето пред тези две зодии дружно наподобява доста обещаващо!
Това, което би трябвало да изчакат единствено е, да не се заемат с нови любовни истории до началото на 2020 година, с цел да не скапват това, което ги чака единствено след 3-4 месеца. Потърпете още малко, любовта идва за вас...
ДРУГИТЕ ДВЕ ДВОЙКИ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР