Никога не ми е било приятно да бъда заплашван, каквито

...
Никога не ми е било приятно да бъда заплашван, каквито
Коментари Харесай

Шефът на НКЖИ: БСП ме заплашиха

Никога не ми е било прелестно да бъда заплашван, каквито закани получих и през днешния ден. Ако това е цената компанията да бъде ръководена транспарантно и да работи обикновено, съм подготвен да я платя. Заплахите са от същите хора, които през днешния ден дадоха брифинг за политическото уволняване на госпожа Алексова. За това са осведомени Министерство на превоза и способените органи. Надявам се да реагират съответно. Това съобщи на брифинг генералният шеф на НКЖИ инж. Златин Крумов.

Той посочи, че заканите са били във типа на политическа принуда. „ Никога в НКЖИ не са били допускани корупционни практики и в никакъв случай не е бил оказван напън върху компанията. Причината Управителният съвет на НКЖИ да вземе решение за освобождение на госпожа Гергана Алексова е очевидното несправяне с поставените задания, макар желанието, което тя имаше, и политическата поддръжка, която получи по време на съдружното държавно управление. Факт е, че с помощта на голямата експертиза на госпожа Алексова за избран интервал от време компанията остана без горива, без услуги по хигиенизиране на железопътните гари и застраховка „ Трудова акцидент “ на чиновниците, поради което се наложи екипът на компанията и Управителния съвет да работят изключително и поемат големи отговорности и опасности “, уточни още шефът на НКЖИ.

Той счита, че отстраняването на Алексова е рационално, а не прочувствено. „ Като общоприет шеф на НКЖИ моята роля е да развъртвам компанията и да запазвам и развъртвам добре нейния имидж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР