Никога не е лесно да поддържате стабилна връзка от разстояние.

...
Никога не е лесно да поддържате стабилна връзка от разстояние.
Коментари Харесай

Признаци, че той има сериозни намерения към вас при връзка от разстояние

Никога не е елементарно да поддържате постоянна връзка от разстояние. Има доста фактори, които могат да покажат в каква посока можете да тръгнете, откакто сте физически надалеч от един от различен. Появяват се доста подозрения за това дали сътрудникът ви е правилен, какво прави, когато е толкоз надалеч от вас и можете ли да се справите с това да бъдете разграничени за повече време. Има някои ясни знаци, които могат да ви покажат, че вашият човек има съществени планове към вас, даже връзката ви да е от разстояние. Ето някои от тях:

Той почита потребността ви от пространство. Всичко е наред, в случай че от време на време желаете да прекарате известно време разграничени. Това е належащо, както за психическото здраве, по този начин и за положителните взаимоотношения. Ако сътрудникът ви е подготвен да ви даде пространството, от което се нуждаете, като в това време почита вашите решения, тогава той е доста предан на тази връзка.

Той желае да се срещне с вашите другари и семейство. Ако има нещо, което може да е ненадейно в връзките на дълги дистанции, това е, когато внезапно гаджето ви желае да се срещне с всички значими хора в живота ви. Това не би трябвало да е изненада, тъй като хората, които в действителност се грижат за някой различен, ще желаят и другите значими за тях персони в живота им да ги харесват – изключително тези, които са най-близките им. Ако той прояви интерес да научи повече за вашите другари или членове на фамилията, тогава той може просто да е сериозен за дълготрайна връзка с вас.

Той почита вашите полезности и вярвания. Друго нещо, което не би трябвало да е изненада, е в случай че сътрудникът ви почита вашите полезности и вярвания, или още по-добре – желае да ги показа с вас. Ако той се отнася към вас по същия метод, без значение дали е лице в лице или посредством уеб камера, тогава има огромен късмет да продължи да го прави и след първата ви среща лице в лице. Ако стане противоположното обаче, помислете за преоценка на връзката, тъй като това може да е освен това от просто съображение за отчаяние по-късно.

Той демонстрира признателността си по-често. За някои хора е доста елементарно да одобряват сътрудниците си за даденост, изключително в случай че са дружно от много време. При връзка от разстояние обаче това се случва по-трудно. Така че, в случай че гаджето ви демонстрира признаци, че ви харесва и ви обича, тогава не забравяйте да го оцените и него. Може също да помогне, в случай че извършите нещо хубаво за себе си, като пазаруване на нови облекла или оправяне на косата си – няма нищо неприятно в това да се поглезите понякога.

Той се интересува да пробвате разнообразни неща дружно. Една връзка в никакъв случай не би трябвало да става скучна, тъй като всеки ден може да донесе нещо друго. Когато чувствате, че вашият сътрудник почита вашето мнение, харесва същите действия като вас и поставя старания да пробва нови неща от самото начало, той може просто да е сериозен за дълготрайна връзка с вас. Например, в случай че той вкара нови действия във вашата връзка от разстояние, това може да значи, че има късмет той да желае тя да продължи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР