Никога не е излишно да научим още един любопитен начин

...
Никога не е излишно да научим още един любопитен начин
Коментари Харесай

Вижте това страхотно предложение за боядисване на яйца

Никога не е ненужно да научим още един любопитен метод за боядисване на яйца. Чували ли сте за метода " мозайка "?
Ако боядисвате и леко пукнатите яйца, знаете, че боята се просмуква през ценпатините и оцветява белтъка на свареното яйце.
Това от време на време ни навежда на мисълта, че не е добра концепция да ги хапваме по-късно, защото не сме сигурни в това дали боята е изцяло безвредна. Ако на пакетчето е категорично очебийно, че няма от какво да се тормозим и боите на наиситна безвредни, то можете да опитате следния метод за боядисване на яйца.
Ние в действителност се изненадахме от него, евентуално и с вас резултатът ще е същият. Не инцидентно започнахме с пукнатите яйца, защото в този способ резултатът е тъкмо подобен.
Ето и какво тъкмо съставлява методът на мозайката.
Сварявате яйцата по познатия метод, разтваряте боите съгласно напътствията на пакета и в този момент идва моментът на изненадата.
Начуквате черупките на сварените яйца с противоположната страна на лъжицата, с цел да се получи неравномерна мозайка. След това топвате яйцата в боите, слагате купичките в хладилника и ги оставяте по този начин за 2-3 часа.
Времето е много, само че пък можете да извършите една разходка с децата или да свършите нещо друго вкъщи. След това остана да забележим какво сме сътворили. Облейте яйцата деликатно и се насладете на неповторимата мозайка, която се е получила.
Ако въпреки всичко се притеснявате да ги хапвате или да ги дадете на децата, тогава направете няколко за украса на масата. Наистина е занимателно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР