Никога не е излишно да използваме съветите на възрастните хора,

...
Никога не е излишно да използваме съветите на възрастните хора,
Коментари Харесай

Мъдрите съвети на една баба към нейната внучка преди сватбата

Никога не е ненужно да използваме препоръките на възрастните хора, основани на техния голям житейски опит. Те не се изчерпват единствено с кухнята и дома, а могат да ви оказват помощ за всяка житейска обстановка.

Тъй като сключването на брак е една от значимите крачки в живота на една млага дама, значимо е хората, които я обичат да  поддържат и да ѝ завещаят своя опит, с цел да започва в това ново начинание без непотребни нерви и неволи.

С огромна наслада ще споделим с вас скъпите препоръки на една баба към обичната ѝ внучка малко преди брачната гала да стартира. Заедно с нея вие елементарно ще прозрете какъв брой непотребни нерви и терзания сте имали за несъществени неща, а е можело всичко да мине единствено с усмивка или богатства дума.
 8 скъпи бабини препоръки, които ще ви накарат да преосмислите живота си 8 скъпи бабини препоръки, които ще ви накарат да преосмислите живота си
Никога няма да не помни скъпите упътвания, която моята баба ми остави. Те ми оказват помощ да се оправям с компликациите на живота и да пребивавам б...

Семейството е скъпо. В него вие влагате цялата си сила и душа и не е целесъобразно да се унищожава всичко това поради недомислена дума или деяние.

Ето както е споделила бабата пред внучката си от своя дълготраен опит.

1.            Да не си разрешава да се кара или да наскърбява брачна половинка си, когато децата им са край тях. Така рискува да загуби уважението им, престижът на татко им също ще бъде срутен. Няма ли почитание към росителите, децата стартират да вършат каквото си желаят.

2.            Не е редно една жена да командва намерено в дома си. Нека всичко да бъде направено с мир. Ако брачният партньор няма нищо срещу, дано се нещата по този начин, че и двамата да имат изгода от направеното.

3.            Нека прошката да е на респект. Всеки бърка. Скандалите няма да поправят нещата, в противен случай, ще ги влошат. Няма ли мир в дома, няма семейство. Добре е вскеки да може да се извинява.
 Бабите от тези 3 зодии се славят като най-грижовни и всеотдайни Бабите от тези 3 зодии се славят като най-грижовни и всеотдайни
Всички баби са грижовни и се раздават оптимално за своите внуци. Когато на някоя баба и дядо им се роди внуче, те се радват по този начин, какт...

4.            Домът не би трябвало да се подрежда, когато стопанката е в неприятно въодушевление, с цел да не се събере доста нечистотия

5.            Съпругата да се стреми непрестанно да учи нещо ново и да се усъвършенства в разнообразни сфери. Мъжете харесват интелигентните и будни дами, а децата им са умни и възпитани.

6.            В фамилните връзки няма място за ревнивост.  Тя е унищожител на фамилията. Ако двамата се обичат задоволително, никой няма да огледа встрани.

7.            Една уважаваща себе си брачна половинка постоянно приготва освен вкусна, само че и добре поднесена храна. Съпругът ѝ ще го оцени уместно.

8.            Основното в едно семейство е уважението сред членовете му. Ако го няма, не разчитайте на нищо. Малко по малко всеки ще поеме по своя път и разпадът ще е неминуем.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР