Никога не е и ставало дума да остана без дом.

...
Никога не е и ставало дума да остана без дом.
Коментари Харесай

Синът на Тодор Живков: Няма как да остана без дом, това са глупости

 " Никога не е и ставало дума да остана без дом. Това са спекулации, нелепости. Не ми се разясняват сходни неща ". С тези думи синът на Тодор Живков – Владимир, отхвърли писанията в медиите, че съществувал риск той и фамилията му да останат на улицата поради изгубени нотариални актове на къщата, в която живеят.

Владко Живков, който в годините на соца се снабди със славата на безгрижник, няма терзания от сходни изказвания, защото разполагал с всички документи, с цел да потвърди благосъстоятелност на имота, който има. Той живее в просторната вила в столичния квартал Бояна от години. С него е и актуалната му брачна половинка Валентина.

" Имам си всички актове, чертежи и проекти за парцела, не ми се занимава с тези нелепости ", изясни Живков-младши. Според трудове преди време били конфискувани от полицията документи за собствеността на къщата по време на обиските в Бояна около прословутото Дело номер 1, което се води против Тодор Живков, и след това не били върнати, настояват близки до алената фамилия.

" Документите за собствеността са си наши, няма изчезнали ", удостовери още синът на Тато пред " България през днешния ден ".

Въпреки това се твърди, че томове от документите по делото се изгубили при подмятанията в досиетата, които досега се съхранявали в архива на прокуратурата. Според хора " от кухнята " по делото е останала нищожна част от скъпите материали. Служители на съда по това време твърдели, че доста от досиетата са били разпилени. Други бумаги пък отишли при някогашния обвинител по делото - Красимир Живков, който след процеса се отдръпнал в Пазарджик, претърпял тежка злополука и останал неработоспособен. В момента Владимир Живков дели общ двор с племенницата си Евгения Живкова и двамата са в прелестни връзки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР