Никога не е било тайна, че дългунестият кльощав басист на

...
Никога не е било тайна, че дългунестият кльощав басист на
Коментари Харесай

Дъф Макаган с Джери Кантрел - страхотна комбинация

Никога не е било загадка, че дългунестият кокалест басист на Guns N`Roses Дъф Макаган е по-скоро с канава от пънка, а по метод на живот е по-близък с гръндж героите (или по-скоро - с тези от тях, които оцеляха).

Баситът избра да издаде третия си дългосвирещ студиен албум Lighthouse в петък. 

Вече е реалност и клипът към I Just Don`t Know, като специфичен посетител и в парчето, и в клипа е феноменалният композитор, китарист и ко-певец на Alice in Chains Джери Кантрел. Не излиза наяве единствено за какво режисьорът е избрал да ги снима в непрогледна мрачевина - да не би да ги мисли за остарели?!

Екипът от режисьори въщност е от Конър Елман, Къдж Дъролари и Арбен Дъролари.

А прелестния глас и беквокалите на Джери може да чуете в една луксозна B-част, тъкмо преди солото.



Дъф изрично не е най-великият композитор на света (камо ли артист!), само че е подобен сипматяга и е толкоз вътре в сглобката на оригиналните Guns, че няма по какъв начин да не го харесва човек.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР