Никога и никъде български официални представители не са декларирали, че

...
Никога и никъде български официални представители не са декларирали, че
Коментари Харесай

Военното министерство опроверга изявление на корпорация МиГ

Никога и на никое място български публични представители не са заявили, че заради неявяване на документи е установена неспособност за осъществяване на главния ремонт и удължение на ресурса на моторите на МиГ 29. Това се показва в известие от пресслужбата на Министерството на защитата във връзка изказване, направено от корпорацията "МиГ ".
в изказване
Български публични представители постоянно са заявили, че ремонтните действия на доставените по контракт УД-03-14/9.11. 2016 година възобновени 6 броя мотори са осъществявани от Московския машиностроителен цех "В. В. Чернишев ", се добавя в известието от пресслужбата на МО.
Доставените по контракта 4 нови мотори не са комплектовани с основни съставни елементи според градивните и механически параметри, което е установено от комисията по приемането на моторите и отразено в констативния протокол. Доставените 6 възобновени (след експлоатация) мотори не са комплектовани от изпълнителя по контракта с истинските формуляри от завода производител, отразяващи историята на виталния цикъл на моторите, според условия от контракта.

Многогодишният опит от съдействието с управлението на Военновъздушни сили не дава учредения на българската компания реализатор по контракта, да подценява безапелационните условия на договорните отговорности.

Предприетите от управлението на МО публични дейности за оперативно решение на установените пропуски са ориентирани единствено и само за гарантиране на сигурността на полетите и поддържането на летателната валидност на изтребителната ни авиация.

МО чака в действен режим и в най-кратки периоди българската компания реализатор да в профил позволените пропуски по осъществяването на контракта.

В изказването на корпорацията "МиГ " се показва, че "неотдавнашните известия за невъзможността на главния ремонт и удължение на ресурса на моторите на МиГ-29 на Военновъздушни сили на България заради неявяване на документите не съответствуват на действителността ". Всички авиационни мотори, доставяни от копорацията "МиГ " в границите на настоящите договорни отговорности, са минали сложно обслужване в предприятието-разработчик ( "В.В.Чернишев "), след което са били предадени на формалните представители на МО с цялостния пакет с експлоатационна и техническа документи, а също по този начин с нужните бележки за тяхната подготвеност за полетите, се добавя още в изказването на "МиГ ".

От корпорацията показват, че многогодишните партньорски връзки разрешават да се вземат решение всевъзможни зараждащи въпроси в действен режим.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР