Никога до днес действащ президент на САЩ не беше сядал

...
Никога до днес действащ президент на САЩ не беше сядал
Коментари Харесай

Багата се би пред Доналд Тръмп

Никога до през днешния ден настоящ президент на Съединени американски щати не беше сядал в публиката на бойна церемония вечер. При ексцентричния Доналд Тръмп обаче обичайното държание не е постоянно срещано.

Един от най-влиятелните хора в света зае своето място на трибуните в " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк, с цел да изгледа дуелите от UFC 244. Той беше в компанията на различен президент - този на организацията Дейна Уайт, както и на двамата си сина Ерик и Доналд-младши. Те бяха настанени в непосредствена непосредственост до осмоъгълника, с цел да могат да изгледат дуелите от най-хубавите места.

Снимка: Reuters

Важните посетители участваха и на мача на българския ММА войник Благой Иванов - Багата. Бившият международен първенец по бойно самбо загуби от своя по-опитен конкурент Дерик Люис след цялостни 3 рунда и съдийско решение.
Достойно показване на Багата, само че съдиите присъдиха успеха на Люис Американецът победи с 2:1 съдийски гласа в Ню Йорк
Присъствието на Тръмп в залата провокира смесените реакции на публиката. В " Медисън Скуеър Гардън " част от почитателите на бойните спортове освиркаха, а други приветстваха президента.

Снимка: Reuters

Самият Люис не пропусна също да означи наличието на Тръмп, откакто ръката му беше вдигната като победител.

#UFC244 pic.twitter.com/q8eo4LEz5Q
— Jed I. Goodman (@jedigoodman) November 3, 2019

" Аплодисменти за това момче там! Доналд Тръмп! Знам, че в последно време нещата в Белия дом не вървят добре, само че пред 2020 година ще се оправят ", сподели боецът, победил Багата.

Снимка: Reuters

В момента Доналд Тръмп е обект на следствие и опит за импийчмънт.
Опит за импийчмънт на Тръмп: Камарата на представителите стартира обществени чувания Президентът на Съединени американски щати е упрекнат, че е притискал Украйна да проверява политическия му съперник Джо Байдън и сина му
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР