Нико Тупарев е в трескава подготовка за новия сезон на

...
Нико Тупарев е в трескава подготовка за новия сезон на
Коментари Харесай

Нико Тупарев лудна заради „ВИП Брадър”

Нико Тупарев е в трескава подготовка за новия сезон на „ ВИП Брадър”. Продуцентът към този момент е спазарил множеството участници за воайорското риалити, а сега работи по окомплектоването на креативния екип. Той по няколко пъти дневно се среща с режисьори, редактори и сценаристи, прави сделки с тях, изслушва концепциите им за шоуто, написа " Уикенд ".

В понеделник следобяд Тупарев бе видян са крачи забързан към „ Радисън”. Там, пред хотела към този момент го чакаше чужд мъж – евентуално претендент за работа във компанията на мастития продуцент. Преди двамата да се здрависат Нико довърши телефонния диалог, който водеше в придвижване, а анонимният за необятната аудитория господин си оправи панталона и облече синьото си сако върху шарената си блуза.

Когато си стиснаха ръцете, „ бащата на „ ВИП Брадър” предложи да проведат срещата си в лоби бара на „ Радисън”. Онзи се съгласи и с Тупарев хлътнаха в хотела. Дали обаче индивидът с хавайката има късмет за предопределение в риалити формата, не стана ясно.

По остаряла традиция и през 2017-а „ ВИП Брадър” ще започва през септември. Намеренията наНико са този сезон да е по-различен от всичко, което феновете на войорското предаване са виждали до момента.

Голямата звезда се чака да бъде прясно разведената фолк певицаМария. Договори са подписани с естрадната легенда Маргарита Хранова, журналистката Ива Николова, познатия като коментатор на шоуто всемирски публицист Антон Стефанов, интернет откачалката Мис Тигрова, плеймейтките Маги Бадер и Джулиана Гани и пр.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР