Никлас Фюлкруг, който отбеляза изравнителното попадение за националния отбор на

...
Никлас Фюлкруг, който отбеляза изравнителното попадение за националния отбор на
Коментари Харесай

Германски легенди призоваха Фюлкруг да е титуляр

Никлас Фюлкруг, който означи изравнителното попадение за националния тим на Германия по футбол против Испания за крайното 1:1 на Мондиал 2022 нощес, си завоюва похвали от някогашни национали, които приканиха той да бъде титуляр в идващия дуел, оповестява организация ДПА.

„ Той просто осъществя по този начин, както го прави във Вердер Бремен. Свърши в действителност добра работа и кандидатства за идващия мач “, съобщи международният първенец с Бундестима от 2014 година Пер Мертезакер пред телевизия ZDF.

Германия се нуждае от победа против Коста Рика в последната си среща от групите и се надява на проваляне на Япония, с цел да продължи в директните елиминации на шампионата в Катар.

„ Той сграбчи момента. Браво на него “, разяснява Михаел Балак. „ Футболистите, които са във форма в шампионата, би трябвало да получат късмет. Защо да не го хвърлим в дълбокото “, добави той.

Пресата в Германия изрази щастието си от запазването на възможностите на националния отбор на страната на Световното състезание. „ Ура, още сме живи! “, написа таблоидът „ Билд “ на първа страница.

Британският „ Таймс “ също означи включването на Фюлкруг и приноса му за равенството сред Германия и Испания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР