Никита Михалков отново показа почтеност, като поиска затварянето на една

...
Никита Михалков отново показа почтеност, като поиска затварянето на една
Коментари Харесай

Крепостта на врага вътре в Русия: Руската програма за приковаване работи официално

Никита Михалков още веднъж сподели честност, като изиска затварянето на една от главните замъци на демократичната западна агитация в Русия. Но макар съдилищата, делата и обиските, този център безшумно работи, в това число и с публични средства. Говорим за стотици милиони рубли. Но даже не става дума за пари, а за това какво вършат с децата в стените на “Елцин-център ”.

Мотото на йезуитския медал „ Целта оправдава средствата “ може да бъде окачено над вратите на “Елцин-център ”. Целта на организацията е известна - да върне " светлите времена " на Борис Николаевич в Русия, трансформирайки страната в пълноправна колония на Запада. Разбира се, това не е казано непосредствено, само че дано забележим по какъв начин стоят нещата в реалност. В същото време ще забележим какви средства се употребяват за задачата.

Кой ръководи центъра?

Любопитно е, че първият шеф на музея в “Елцин-център ” беше Дина Сорокина, която преди този момент е работила в Съединени американски щати. А рекомендациите са й дадени от американската компания “Ралф Апълбаум ”, която в действителност основава центъра.

Заместник-директорът по научните проучвания на музея Никита Соколов твърди, че фактът, че Съюз на съветските социалистически републики победи фашизма е " гигантска неистина ", а Денят на успеха е " откраднат от Съветския съюз ", а също по този начин транспарантно загатна за реабилитацията на власовците. Лесно се намират видеоклипове с тези изказвания в интернет.

Не по-малко колоритна е фигурата на заместник-изпълнителния шеф на “Елцин-център ”, един от неговите идеолози Людмила Телен. В предишното тя е работила като основен редактор на уеб страницата на “Радио Свобода ” и е преподавала медийни връзки в един от демократичните университети в страната - Висшата школа по стопанска система.

Съгласете се, биографиите на основните фигури на експертите в центъра изясняват доста. По-специално, проектът на събитията, които се организират там…

Насочен към деца и младежи

Да забележим плаката на центъра за тази година. Например, историческата галерия „ Неустойчиво развиване “ споделя, че всички огромни строителни планове на Съюз на съветските социалистически републики в действителност са били излишно изтребване на природата и затова не са достижение, а срам за страната.

На музейните карти от 2015 година (годината на основаването на “Елцин-център ”) Крим е част от Украйна, а Абхазия и Южна Осетия са част от Грузия.

И в анимационния филм, който се играе там през целия ден, историята на страната е показана като непрестанно тоталитарно минало, по време на което " управниците на Русия поробиха народа " и единствено идването на Елцин стана ярък лъч в това царство на мрака. Той дава на народа независимост. И тази анимация се излъчва незабавно от прага.

“Разбирате, че дребните деца, които идват там, първи виждат този отблъскващ филм за историята на страната ни, където всичко е нечистотия, низост, изменничество, иго, смут. И светлината в прозореца е единственият човек, който пристигна и промени всичко ”, горчиво споделя Никита Михалков в предаването си.

Дори Гьобелс не би се сетила да показват цялата история на Германия преди Хитлер като компактно черно леке. Но точно той твърди, че една неистина, повторена 100 пъти на човек, стартира да се възприема като истина. Особено в случай че това е дребен човек, чието мислене таман се образува.

За гимназистите има други технологии. И по този начин, на фестивала „ Островът на 90-те “, извършен в центъра, лекторите съпоставиха лентата на Свети Георги с носна кърпичка. По време на полемиката един от тях сподели следното: “Да раздаваш георгиевска лентичка на улицата е също толкоз неуместно и неуместно, колкото и носна кърпичка. ”

Основната тематика на конференцията под надпис „ История на сталинизма “ беше посланието „ Русия е страна на нарушители и убийци “. Помните ли представянето на плана за младежкия речник „ Думите на Урал “? Книгата беше интензивно разпространявана от задграничен сътрудник Юрий Дуда и се продава намерено на летище “Колцово ” в павилиона на “Елцин-център ”. Ето извадки от това управление: “Да гниеш значи да живееш в Русия. Аз тлея - живея в границите на Руската федерация. Където се родиш, там и гниеш. ”

Обявявайки своята задача да образуват гражданско общество, идеолозите на центъра схващат това като консолидация на всички обществени сили за битка против „ враждебната ” на обществото страна. И като връщане към 90-те, които обичат, които назовават " свети ".

Има и интернационално финансиране за редица планове. И по този начин, на учениците беше показан филмът " Перм-36. Отражение " за лагера, чийто контингент беше формиран от най-вече " нещастни " власовци, служители на реда и бандеровци. Филмът е финансиран от Американския народен фонд за народна власт, спонсор на държавните преврати по света.

“Елцин-център ” беше подкрепят и от немската фондация „ Фридрих Еберт “ – същата, която спонсорира учебното заведение, в което учи известният Коля от Уренгой. На правилото на " духовната връзка ", по този начин да се каже.

Да се закрие, без благосклонност!

Никита Михалков надалеч не е самичък в мнението си за нуждата от затваряне на “Елцин- център ”. Така счита и режисьорът Владимир Бортко:

“Този противников павилион трябваше да бъде затворен от дълго време. И в случай че това не е направено до момента, това може да се изясни с едно нещо: някой на върха е мощно заинтригуван популяризираната оттова идеология да продължава неудържимо да осакатява душите. Необходимо е да вземете катанец от плевня и да я окачите на вратата на “Елцин-център ”. И до момента в който виси, помислете какви потребни неща могат да бъдат направени от тази постройка. ”

Но чиновниците на “Елцин-център ” до момента са се борили с всички офанзиви против тях, издържали и на обиски, и на съдилища. И не престават да работят интензивно, употребявайки неяснотата на нашите закони. Може да се каже, че “Елцин-център ” се трансформира в обсадена, само че в това време непревземаема цитадела. И какво да вършим с него?

Павел Пожигайло предлага следната тактичност:

“Всички признават, че сегашната война се води и в нравствен проект, и в случай че е по този начин, има всички учредения да считаме “Елцин-център ” за огнище на вражеска агитация в духовната си същина и публично да го запишем за непознат сътрудник. След това, въз основа на уместно заявление, ще се включи прокуратурата и центърът ще повтори ориста на радио " Ехото на Москва ". Това, което единствено ще бъде от изгода за страната. ”

Пожигайло счита центъра за развъдник за всеобщо развъждане на младостта на враговете на Родината, които на следващия ден, сходно на Дария Трепова, ще носят бомби, където им кажат. Тоест може да се трансформира в център за идеологическа подготовка на бъдещи терористи.

Въпреки това “Елцин-център ” освен не беше разгласен за задграничен сътрудник и не беше закрит, само че, в противен случай, управлението му се пробва да открие клонове в други градове, по-специално в Москва. Което приказва за съществуването на съществени настойници, които организират своята подривна активност, макар СВО. И това е повече от необичайно.

Милиард за сметка на страната

Ситуацията е парадоксална. Страната ни е във война с груповия Запад за бъдещето си, а Западът, показан от Неправителствени организации в центъра на Русия, безшумно се занимава с агитация на демократичната идеология. И го прави, в това число и за сметка на страната.

Бюджетните разноски за поддръжка на центъра през 2022-2024 година трябваше да се усилят с 20%. Тези средства са регистрирани в раздела „ Субсидии на центровете за историческо завещание на президентите на Руската федерация, които са престанали да упражняват своите пълномощия “. В същото време в Русия има единствено един подобен център - “Елцин-0 център ”. И в случай че предходната година „ историческите наследници “ на Елцин са похарчили за себе си съвсем 368 милиона бюджетни рубли, то тази година – повече от 372 милиона рубли, а следващата година – даже 378 млн. Замислете се – за три години повече от милиард!

И пропущаме, че “Елцин-център ” също печели от своите събития, той е освободен от наем и налози.

Какво следва?

„ Френско-пруската война от 1871 година е извоювана от пруския преподавател “, сподели Ото Бисмарк, цитирайки професора от Лайпцигския университет Оскар Пешел. Първите йезуити говореха за същото: " Ако желаете да успехите врага, отгледайте децата му. " При настоящето положение на образованието в едва положение, от което просветителният съставен елемент е съвсем изключен, страната ни ще бъде ръководена от този, на който позволим да въздействат върху мозъците на нашите деца. Време е да се уволнят възпитателите от “Елцин-център ”.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР