Никита Джонсън определено умее да поднася изненади, дори когато не

...
Никита Джонсън определено умее да поднася изненади, дори когато не
Коментари Харесай

Никита Джонсън дундурка бебе за празниците

Никита Джонсън несъмнено умее да сервира изненади, даже когато не е в Къщата на Биг Брадър. Часове преди да посрещне Новата година тя чества и своя рожден ден, а за изненада на почитателите си се оказа и с бебе в ръце.

И преди някой да реши, че бебето е на атрактивната брадърка, разясняваме, че неотдавна нейната най-хубава другарка е родила, а Никита е една от първите, които са имали опцията да се порадват на новороденото момченце.

„ Тъкмо бях се настроила за равносметката си от изтичащата година. Какво да оставя в 2018 и какво да взема с мен в 2019... когато моята най-хубава другарка, одеве родила дребния си наследник, ме остави да се порадвам на дребното човече”, споделя Джонсън в персоналния си фейсбук профил. И прибавя:

„ Осъзнах, че равносметка няма да има тъй като по този начин или другояче живота е като магическа торба, в която всеки бърка, само че не знае тъкмо какво ще извади.

Ще има доста непредвидени изненади, шансове и благоприятни условия, а от нас зависи по какъв начин ще ги използваме. Всеки има своите проблеми – на някого хлябът му е корав, на различен – диамантите му са дребни а на трети - всичко му е по размер. Най-важното е да можем да ценим това което имаме. Да ценим живота. Новата година има 365 нови дни, дано да ги напълним с нещата които не направихме миналата година...с думите които искахме да кажем само че не успяхме...с помощта която не предложихме на нуждаещия се, с любовта която не показахме на себе си и на всички към нас които обичаме.”

Припомняме, че преди месец Никита взе участие за повторно в риалити формата Биг Брадър, където излезе на крачка от финала. При първото си присъединяване тя завоюва безапелационно шоуто, а в този момент малко не й доближи да повтори триумфа си.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР