Ники Валентина Роуз, моделът с най-големия бюст във Великобритания, накара

...
Ники Валентина Роуз, моделът с най-големия бюст във Великобритания, накара
Коментари Харесай

Британската моделка с най-големи гърди нагорещи мрежата до червено!

Ники Валентина Роуз, моделът с най-големия бюст във Англия, накара всички да обръщат главите си след нея, когато излезе в Манчестър по време на празниците, написа " Мирър ". 26-годишната англичанка реши да се любува и да се отпусне на Коледа, носейки ефектна розова рокля, която никога не може да побере големите й гърди.

Освен по улиците, Ники вече си е спечелила много фенове и в мрежата, благодарение на впечатляващия си бюст, който бе увеличен до гигантския размер 34NN.

Според съобщенията в медиите в страната, британската моделка е изхарчила 68 хил. паунда за пластични операции, за да постигне бюста на мечтите си.



Но звездата, която е от Кенсингтън, Западен Лондон, е била предупредена, че екстремните й операции могат да доведат до проблеми със сърцето, включително болки в гърба и умора.

" Това, че имам тези големи гърди, ме прави по-щастлива, - това е нещо, което винаги съм искала ", споделя Ники - разкривайки, че планира да увеличи бюста си още повече.



" Аз съм единственото британско момиче, което живее във Великобритания и има най-големите импланти и най-големите гърди ", продължава тя.

" Но те наистина ми пречат, когато шофирам или правя някои други неща ", добави тя.



Ники също така признава, че й е трудно да спи по гръб, понеже гърдите й я карат да се чувстват сякаш върху нея има „ някой, който е седнал върху мен “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР