Ники Минаж многократно е наричала приятеля си нейн съпруг и

...
Ники Минаж многократно е наричала приятеля си нейн съпруг и
Коментари Харесай

Ники Минаж ще вдига сватба

Ники Минаж неведнъж е наричала приятеля си нейн брачен партньор и това караше почитателите да се питат дали скрито не са се оженили – става известно, че събитието към момента следва, само че ще е доста скоро.

Ники Минаж и Кенет Пети се познават още от тинейджърските години и тогава даже са излизали. Миналия декември, толкоз време след ученическия им романс, те още веднъж се срещнаха и бързо се влюбиха.

Връзка им бързо се разви и нещата станаха съществени напълно скоро. Сега певицата разкри пред почитателите си, че към този момент имат позволение за брак и възнамеряват сватбата.

“Точно към това се стремях – същинско благополучие. Беше ми мъчно да го реализира. Сега, когато най-накрая го направих не желая да върша взаимни отстъпки с нищо. В момента се веселя на най-хубавото си време”, показа певицата в изявление.

Щастливите вести не стопират до тук – двойката желаят да имат скоро деца и ще стартират с опитите напълно скоро.

Един консуматор в Twitter й я попита какво мисли Кенет за почитателите й и Минаж отговори, че той постоянно е запазен към концепцията непрекъснато да ги следят фенове, само че обича историите, в които годеницата му е помогнала на някого с песните си.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР