Ники Кънчев отново ще бъде водещ на Стани богат“? Това

...
Ники Кънчев отново ще бъде водещ на Стани богат“? Това
Коментари Харесай

Окончателно! Ники Кънчев се завръща в “Стани богат”

Ники Кънчев още веднъж ще бъде водещ на „ Стани богат “? Това е огромният въпрос от последните дни, на който „ 24 часа-168 истории “ има отговор. Да. Водещият ще се завърне към корените си след отдръпването на артиста Михаил Билалов, който шест години превежда през телевизионното тестване претендентите да позлатят знанията си. Мястото му няма да заеме нито Петър Стоянович, нито Краси Радков, а точно предшественикът му.

Така 10 години откакто Ники Кънчев се раздели с предаването, което го направи известен, той още веднъж ще влезе в емблематичната си роля.

Водещият се съобщи пред феновете, срещайки ги с известната в целия свят игра, през 2001 година, когато се излъчва първият епизод на „ Стани богат “ по NOVA. Той е лицето на продукцията цели тринайсет години до последното предаване с неговото присъединяване през 2014 година

След това четири години шоуто бе заключено някъде в телевизионното несъществуване, до момента в който през 2018 година Българска национална телевизия не го върна от забвението в ефира си, избирайки за водещ Михаил Билалов. През 2021 година пък „ Стани богат “ прескочи от Българска национална телевизия към bTV.

Затова в този момент Кънчев, връщайки се към обичаното си място, сменя тв лагера и вече ще работи за bTV, след като предходната година NOVA спря играта „ Голямото гонене “, която той водеше в продължение на два сезона. След общо излъчени 146 епизода управлението на малкия екран размени формата със „ Сделка или не “ с водещ Ненчо Балабанов.

В международен проект известната игра „ Стани богат “ има дълъг и забавен живот в ефир и претърпява значително трансформации. Викторината в действителност започва като радиошоу през 1998 година в ефира на Capital FM във Англия. По-късно концепцията е приспособена за телевизия и се появява под названието „ Планина от пари “, а разпоредбите са били съвсем същите, каквито са и през днешния ден в телевизионното съревнование, само че пътят към премията от 1 милион лири е прекосявал през 25 въпроса.

Седмица след първото лъчение продуцентите внасят първите промени и една от тях е предварителният стадий – „ Най-бързият печели “. В множеството страни, в които шоуто е предавано, надпреварата за експедитивност съумява да се задържи до 2010 година Този по този начин наименуван прелиминарен стадий на процедура е тестване на първо място за експедитивност на рефлекса на участниците, а същността на концепцията на играта е да бъде тестване за познанията.

Най-голямото предизвикателство за всеки водещ е да устои на изкушението той самият да бъде звездата в „ Стани богат “.

 Михаил Билалов води умната игра шест години. Михаил Билалов води умната игра шест години.

Водещият би трябвало да бъде по едно и също време строгият арбитър, който подсигурява спазването на разпоредбите, само че в това време да съумее да сътвори оптимално удобна атмосфера за изява на всеки участник. Кратките разговори с хората, които сядат на стола на благосъстоянието, са постоянно доброжелателни и дават късмет на участника да разкрие персонални елементи за себе си, само че единствено от състезателите зависи да го създадат по този начин, че да станат симпатични на аудиторията.

Във всички сезони на играта у нас и в нейни версии по света е имало упреци към водещите, че „ оказват помощ “ на състезателите. Задачата на водещия е да помогне на състезателя да преодолее терзанието, да излезе от клопката на съответна логическа линия и да го върне към целия боеприпас от средства, които играта му дава, с цел да стигне оптимално напред.

„ Сред най-сериозните преимущества на Михаил Билалов като водещ на „ Стани богат “, е това, че цялостното му наличие предизвика по-различен маниер на другарство, който е доста далеч от балканските стандарти “ – разясняват от Българска национална телевизия през 2018 година възраждането на играта пред „ 168 часа “. – Той не си разрешава да се държи с участниците по роднински, само че и не ги смразява с дистанцираност.

Именно гения му да балансира сред въздържаност и доброжелателност завоюва доверието на продуцентите от „ Сони “, защото, както е известно, в историята на играта до момента са били желани водещи най-вече с журналистически опит. “

Билалов шест години води участниците в „ Стани богат “ през тестването за познания. Известният артист самичък удостовери новината, че се отдръпва от стола на умната игра. Още през юни 2023 година той организира диалози с продуцентите и малкия екран, защото графикът му отсега нататък е прекомерно претрупан и той желае да приоритизира други свои професионални задължения. В изявление за „ 24 часа-168 истории “ преди седмица артистът призна, че му следва тежка стратегия за цялата 2024 година

„ От 16 февруари до 17 март съм на турне в Съединени американски щати със спектакъла „ Бум-Бум: Еволюция на незаконното мислене “. Очаквам с неспокойствие да се видя с българската аудитория там. Междувременно приготвям две пиеси, един нов план, в който влизам като продуцент, и план, който е отвън малкия екран и театъра. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР