Ники Кънчев несъмнено се гордее с дъщеричката си Мари София

...
Ники Кънчев несъмнено се гордее с дъщеричката си Мари София
Коментари Харесай

Дъщерята на Ники Кънчев е голямата му гордост

Ники Кънчев безспорно се гордее с дъщеричката си Мари София и то неслучайно. За 15-ия си рожден ден момиченцето избра вместо дарове, децата, които й гостуваха да дарят пари за дребния Калоян Димов от София, който е с детска церебрална парализа. В резултат на акцията й бяха събрани 730 лева, които ще бъдат дарени на майката на момченцето – Гергана. Това стана ясно от разкритията, които емблематичният водещ направи в обществената мрежа.

 

За никого не е загадка, че Кънчев оказва помощ от години за набирането на средства за заболели деца или такива в неравностойно състояние. Печелил е и премия за достойнство. Истината е, че всички дела, с които се ангажира са близки до сърцето му, откакто загубата на обичан човек му е позната повече от добре. Както е известно най-голямата му тъга е обвързвана със загубата на другата му щерка – близначката на Мари София, която издъхнала скоро след появяването й на бял свят.

 

Тъй като децата се родили прибързано, едното от тях не съумяла да се пребори за живота си макар престоя в кувьоз и напъните на медиците. Сърчицето на Криста стопира 6 месеца след появяването й на бял свят. Заради нещастието той дълго криеше щерка си и не се показваше с нея в общественото пространство. Освен това подхвана разнообразни благотворителни дела за набиране на средства за закупуването на кувьози в другите лечебни заведения в страната.

 

Продължава да пази Мари София надалеч от любознанието на почитатели и медии. Хора от близкото му обграждане издават, че тя към този момент приказва няколко езика и е цялостна отличничка, казано с други думи – гордостта на фамилията.

 

Не крие, че около множеството неприятности, които сполетели живота му, се „ сдобил “ с диабет.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ники Кънчев Мари София рожден ден Калоян Димов детска церебрална парализа кувьоз близначки Благотворителна Кауза Криста
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР