Ники Кънчев, който по това време на година сме свикнали

...
Ники Кънчев, който по това време на година сме свикнали
Коментари Харесай

Ники Кънчев и Гала в „Маскираният певец”

Ники Кънчев, който по това време на година сме привикнали да гледаме като водещ на Биг Брадър, влиза в новото шоу „ Маскираният певец” на продуцента Магърдич Халваджиян. От тази събота той дружно с Гала, Мария Илиева и Герасим Георгиев – Геро ще се пробват да разкрият кой от 16 участниците в предаването се крие и пее зад другите маски. Дори да схванат това обаче, артистът ще продължи напред в шоуто, в случай че феновете го харесват.



Всеки път ще отпада по един участник, събрал минимум гласове от феновете. Едва откакто стане ясно кой си потегля, той ще смъква маската и ще излиза наяве дали Кънчев и сътрудниците му са познали. „ Маскираният певец” още веднъж ще има аудитория, а нервността за предложения сигурно ще надмине тази за „ Като две капки вода”. Гала пък осъществя самобитен връх в ефира, тъй като през делничните дни ще продължи да се появява в „ На кафе”, а в събота ще търси личността зад маската. Накрая шоуто ще завоюва изпълнителят, който е най-харесван от публиката, само че парична премия за него няма да има.

Водещите са от дълго време известни-Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, които от години работят с продуцента. Гала също работи за Халваджиян много време, Геро водеше „ Господари на ефира”, а Мария участваше в „ Като две капки вода”. Така единственото ново име при Халваджиян е Кънчев, който явно е абониран за есенния сезон на Нова телевизия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР