Ники Кънчев е най-щастливия татко в днешния ден. Неговата единствена

...
Ники Кънчев е най-щастливия татко в днешния ден. Неговата единствена
Коментари Харесай

Ники Кънчев недоспал за ЧРД на щерка си

Ники Кънчев е най-щастливия баща в днешния ден . Неговата единствена наследничка Мария-София става на 10 години, а водещият й е обезпечил паметен празник. Баща и щерка са доста близки и даже си провеждат ден единствено за тях двамата, през който се забавляват, приказват, пътуват, призна водещият на Биг Брадър в предаването „ На кафе”. Той не скри, че най-тежките му моменти са свързани точно с Мария-София и нейната близначка, която си отиде от този свят преди да навърши две години.



"Аз станах татко на една много осъзната възраст и осъзнах всичко, което ми се случва. За съжаленние или за наслада бях в риалити стратегия, когато всичко това се случи - бях в "Денсинг старс ". Когато двете ми бонбончета трябваше да бъдат в кувьози, аз трябваше да танцувам. Но това е шоубизнесът по този начин да се каже. Това е една цена, която ние плащаме. Може би в този момент желая пък да ти благодаря и на теб, Гала, че ти застана до мен в това тежко време. Уроците са си в мен и не престават да са в мен. Продължаваме напред, както споделя обичаният на твоя Стефан - Кобрата. Такава загуба не се не помни, такова нещо не се отмива. И в това време пък ти дава двойна наслада да се радваш на това, което имаш, да цениш всеки момент, всеки жест ", бе до болежка прям водещият.

Вчера до късно вечерта той води Биг Брадър и по тази причина ще бъде леко недоспал на празника. Денят му обаче ще бъде отдаден напълно на щерката. Кънчев категорично предизвести през вчерашния ден в ефир сътрудника си Азис, че през днешния ден е техен ред с Алекс Сърчаджиева да ни показват живота на съквартирантите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР