Ники Илиев вече е до болка изморен от драмите със

...
Ники Илиев вече е до болка изморен от драмите със
Коментари Харесай

Ники Илиев избухна: Писна ми от Саня! Борисова се мъчи да дразни режисьора с италиански фотограф

Ники Илиев към този момент е до болежка изтощен от драмите със Саня Борисова, научи HotArena.

Той искрено признавал, че повече не му се занимава с някогашната брачна половинка и се чуди по какъв начин да се отлепи от нея

Заради общия им филм „ Нокаут ”, който към момента се показва по кино конгреси, Ники бил заставен да се среща със Саня още веднъж и още веднъж, макар че му била пристигнала до гуша. Той се опитвал тактично да ѝ намекне, че е извънредно време да спре да се мъкне след него. Тя обаче се правела, че не схваща. На всичкото от горната страна постоянно ги канели дружно по фестивали и в полза на общото богатство режисьорът преглъщал бремето от срещите с кахърната си някогашна. 

Извън светлините на прожекторите обаче той искрено признавал, че едвам я устоя . „ Писна ми от Саня! Не желая да я виждам повече! Не ми се занимава с нея по никакви мотиви ”, беснеел Ники. Подобни нервни прояви той си разрешавал освен пред своите близки, само че и пред инцидентни познати, издадоха източници на „ Уикенд ”.

Според тях Саня е наясно с отношението му, само че продължава да нахалства с вяра да стане знамение и той да се върне при нея. Тя осъзнавала, че без Ники мъчно ще свързва двата края, тъй като няма кой знае какви актьорски заложби и до момента съвсем всичките ѝ достижения са свързани с неговото семейство и пари. Затова продължала да се мъчи да си го върне. 

За да го накара да ревнува, русокосата актриса почнала флирт с известен италиански фотограф, настояват осведомени. Това станало при започване на юни на фестивал в италианското градче Искиа, покрай Неапол. Илиев безусловно не поглеждал жена си отвън формалните събития, на които трябвало да се появяват един до различен. За да има допустимо минимум контакти с нея, той си взел преводачка от италиански, макар че Саня приказва този език и досега постоянно му е пособия с превода. Вместо да рони сълзи, отхвърлената брачна половинка най-сетне решила да се огледа за други мъже.

Вниманието ѝ сграбчил чаровният италианец Клаудио Ломбарди . Той ѝ направил няколко фотоси, а актрисата скрито се надявала, че когато ги види, някогашният брачен партньор ще осъзнае какъв брой мечтана жена е на път да изгуби. Целта обаче не била реализирана. Веднага след феста Ники се върнал в България и тръгнал по нощни кубове, евентуално на лов за дами. Саня останала в Италия, тъй че е допустимо скоро да я забележим и в други фрагменти, правени от младия фотограф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР