Ники Илиев шокира с елементарни правописни грешки. Оказва се, че

...
Ники Илиев шокира с елементарни правописни грешки. Оказва се, че
Коментари Харесай

Ники Илиев се оказа неграмотен

Ники Илиев шокира с обикновени правописни неточности. Оказва се, че режисьорът не знае по какъв начин се образува множествено число в българския език – нещо, което се учи още в 5-и клас, видя HotArena.

Думата „ героите ” той написа на страницата си във Facebook не с „ и ” а с „ й ”. Повод да лъсне неприятният му правопис стана кастинг за артисти, който младият режисьор прави за нов филм. Той показа, че търси млада жена и не толкоз млад мъж, а претенденти за кино популярност се втурнаха да му задават всевъзможни въпроси по тематиката. 

„ Здравейте. Понеже съм на фотоси по през целия ден за жалост нямам да давам отговор на мнения и въпроси. За това тези дни ще пуснем нов пост с повече детайлности за геройте, видео кастинг, друга дата и по този начин. Благодаря за интереса ”, написа Ники. В този другояче къс текст се откриват няколко пропуща от началното му обучение. Освен гафа с множественото число се вижда пропусната запетая, думата „ по тази причина ” би трябвало да е написана слято, „ нямам ” би трябвало да е „ няма ”, а при по-сериозно вглеждане може да се види и различен правописен проблем, видя " Уикенд ". 

„ Странно е толкоз образован на тип артист, създател, сценарист, младеж с родословие и висше обучение да има проблеми с грамотността ”, считат феновете на филмите на Илиев. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР