Ники Илиев и Саня Борисова са разделени от няколко месеца,

...
Ники Илиев и Саня Борисова са разделени от няколко месеца,
Коментари Харесай

Иде ли развод за Ники Илиев и Саня Борисова

Ники Илиев и Саня Борисова са разграничени от няколко месеца, разкри непосредствен до родната звездна двойка. Двамата не се разбирали и свадите посред им се трансформирали в всекидневие.

Актьорите подвигнаха скромна женитба с към 70 души през август 2012. Те бяха считани за една от най-романтичните и здрави двойки у нас, защото не спираха да показват любовта си обществено.

Освен това имат и много общи професионални планове ( " Чужденецът ", " Живи митове " ), които увековечиха под някаква форма любовта им и на екрана.

През последните месеци звездите имали съществени проблеми и се карали постоянно, което е станало и причина за раздялата им. Това е обикновено, тъй като артистът приключил парите и това не удовлетворявало Саня.

С Ники не живеят под един покрив от есента, само че още не е ясно дали това ще еволюира в бракоразвод или още има късмет да спасят брака си.

Макар и не постоянно, сега Ники и Саня могат да бъдат видяни на обществени места като двойка, само че това е само в името на последния им общ филм " Нокаут, или всичко, което тя написа ". Негов сценарист и продуцент е Илиев, а в основната роля влиза Борисова.

Лентата излиза на огромния екран при започване на януари, написа " Тялото.бг ". /Марица.бг
тагове ники илиев саня борисова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР