Ники Дойнов все още си спомня деня, в който баща

...
Ники Дойнов все още си спомня деня, в който баща
Коментари Харесай

За Това Не Знае Никой! Низ От Трагедии И Беди Бележат Живота На Известния Водещ Ники Дойнов. Ето Какво Е Изживял

Ники Дойнов към момента си спомня деня, в който татко му получил инфаркт и изпаднал в клинична гибел. И до през днешния ден за докторите остава цялостна мистерия по какъв начин възрастният мъж се е върнал към живота. Но синът му към момента не е преодолял шока и постоянно през мозъка му минават тъмни мисли.

Екранният сътрудник на Ани Салич се опасява освен да не загуби татко му. Той постоянно изпадал в хипохондрични положения и си показва, че участта на татко му може да застигне и него.

Преди няколко години новинарят едвам не изгубил брат си Дойчин. Младият мъж полетят в бездна на нос Калиакра. Благодарение на рибаря Наско Панайотов, по-известен като Писиката, Дойчин е жив през днешния ден.

Екипът на Спешна помощ не съумял да издави младежи от 40-метровата бездна. Наско откарал медиците с лодката си до Дойчин. На място те му сложили шина, след което го транспортирали до болничното заведение. Там е бил опериран неотложно. След интервенцията лекарите съобщили на фамилията, че има риск Дойчин да остане неработоспособен.

Ники Дойнов претърпял доста тежко случилото се. Но и брат му съумял да се възвърне. Въпреки двете щастливи развръзки, новинарят към момента не се е отърсил от претърпяното, написа „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР