Ники Дойнов вече не крие личния си живот, както някога.

...
Ники Дойнов вече не крие личния си живот, както някога.
Коментари Харесай

Жената на Ники Дойнов заголи бедър, мъжаги свиркат похотливо след булката на водещия

Ники Дойнов към този момент не крие персоналния си живот, както в миналото. Дори в противен случай, в последно време топ водещият на Нова телевизия показва обществено фамилната си идилия при всяка комфортна опция. В края на предходната седмица той заведе домочадието си в Докторската градина в центъра на София, а папарак на „ Уикенд “ снима безгрижието на семейството.

„ От известно време Ники като че ли страда от някакъв комплекс - все да е на чаршията. На метри от вкъщи му в кв. „ Редута “ има парк за знамение и приказ, само че той не се вясва с дамата и детето там, избира да се разхождат на пъпа на столицата “, разясняват учудени комшии на новинаря. До Докторската градина, където нормално прекарват огромна част от свободното си време, Дойнови пътуват с автомобил. Понякога се возят с мерцедеса на журналиста, а различен път с беемвето на жена му. 

Онзи ден Ники и брачната половинка му Петя Иванова избраха да пътуват с „ бавареца “. От блока им в „ Редута “  водещият на осведомителните излъчвания на Нова излезе с дребния Марко в ръце, а момент по-късно се появи и майката на момченцето. М ладата дама беше пременена в ефирна къса синя рокля, разкриваща много от прелестите й – бюста и бедрата й.

Дойнов деликатно настани хлапето в детско столче на задната седалка на лимузината. След това отвори багажника и пъхна в него сглобяема детска количка. Накрая с Петя се качиха в купето и отпрашиха към центъра. 5 минути по-късно фамилията дойде в региона на Докторската градина. Паркирал беемвето, Ники сглоби небрежно количката за Марко и дребният се озова в седалката й. Таткото не пропусна да закопчае защитен колан на сина си, та невръстният правоприемник да не се изтърси в придвижване. 

Щом малчуганът се настани комфортно, Дойнов му мушна биберон в устата и забута возилото към близкия парк . Преди да стигнат до Докторската градина съпрузите и синът им минаха около терасите на заведения, в които подвигаха тостове шумни компании. Някои от мъжете по масите се впечатлиха от заголените бедра  на Петя Иванова и обърнаха глави след нея. Други пък даже си разрешиха да подсвиркват сластно. 
Водещият на Нова дели покрив и постелка с красивата брюнетка от 8 години. В предишното тя се е подвизавала като манекенка, а е била и стюардеса на кувейтска самолетна компания. Преди да излезе в майчинство госпожата пък заемала управителна служба в организация за парцели.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР