Ники Дойнов е поредната знаменитост, която се е обзавела с

...
Ники Дойнов е поредната знаменитост, която се е обзавела с
Коментари Харесай

Ники Дойнов с апартамент до лудницата

Ники Дойнов е следващата звезда, която се е обзавела с първокласен апартамент в един от най-престижните столично региони. 46-годишният топ водещ на Нова се е сдобил с парцел в една от най-новите здания в кв. „ Изток ”, видяха папараците на „ Уикенд ”. Сделката е била изповядана преди няколко месеца и сега журналиста и брачната половинка му се настаняват там.

Сградата, в която ще живее Ники, е към този момент съвсем изцяло подготвена – остават единствено някои довършителни работи. Новинарят и фамилията му ще могат да се нанесат през есента и сега подреждат бъдещия си дом. Блокът е наоколо до бул. „ Цариградско шосе ”. Намира се в региона на 4-и километър и е на един хвърлей от лудницата. Улица „ Тинтява ”, на която се извисява баровската кооперация, е обичано място за разходки на пациенти, пуснати в градски отпуск от университетската болница по неврология и психиатрия „ Свети Наум ”. Но това въпреки всичко не са лудите за връзване, тъй че Дойнови няма за какво да се тормозят изключително.

Минус на новия апартамент на водещия е строителната площадка, която се намира в съседство. Точно до блока, в който журналиста си е купил парцел, сега ръмжат багери – разчистват останките от тогавашния автосервиз „ Изток ” и копаят голям трап за основите на жилищен комплекс от затворен вид. Предвид мащаба на плана, може да се допусна, че градежът ще продължи няколко години – време, в което сем. Дойнови няма да може да разчита на цялостна тишина и успокоение.  

Онзи ден Ники и жена му отидоха да огледат на място новата си жилищна облага. Щом двамата слязоха от беемвето си, водещият бръкна в джоба и извади от там специфичен чип. С негова помощ момент по-късно Дойнов отвори входната врата и с половинката му Петя хлътнаха във към момента необитаваната постройка. Към сегашния миг съпрузите и 2-годишният им наследник Марко живеят в кв. „ Редута ”. Апартаментът им там е на няколко минути пеш от мол „ Сердика ” и парка „ Гео Милев ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР