Никълъс Оджула е известен екстрасенс от Великобритания. През 2018 г.

...
Никълъс Оджула е известен екстрасенс от Великобритания. През 2018 г.
Коментари Харесай

Екстрасенсът, който предсказа К-19, представи страшните си видения за 2021 г.

Никълъс Оджула е прочут екстрасенс от Англия. През 2018 година той съумя да види епидемията от ковид, като осведоми обществеността за това. Наскоро мъжъг показа нови визии за идната година.

Според видяното от него обстановката с ковид ще се усъвършенства след Нова година. Броят на инфекциите ще намалее до пролетта дотам, че обстановката ще бъде овладяна. Вирусът изцяло ще изчезне едвам през 2022 година, а не по-рано.

Втората визия се отнася до убийството на международен водач. Кой тъкмо не се прецизира, знае се единствено едно - доста страни ще потръпнат. Световната среща на върха ще бъде наранена от секс скандал. Пробуждането на вулкан ще докара до климатични промени по целия свят.

Свинският грип постоянно се присънва на Никълъс, само че той не мисли, че ще се появи друга зараза. Въпреки че, в случай че се замислите, никой даже не би могъл да си показа появяването на Covid-19.

Мъжът от 17 години прави разнообразни прогнози. Вече има много неща, които са се сбъднали. Никълъс също е хипнотизатор: той съумял да види повече от едно от своите прераждания. В минали животи той бил кралицата на Египет, прислужник, преподавател по време на Френската гражданска война, животно и даже живеел в друга вселена.

Никълъс не се счита за специфичен, макар че е подобен. Някои прогнози идват при него по време на сън, а други по време на разходки. Някои събития хората би трябвало да знаят авансово, с цел да се приготвят за тях.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР