Никълъс Кейдж и Рико Шибата станаха родители. Двойката посрещна първото

...
Никълъс Кейдж и Рико Шибата станаха родители. Двойката посрещна първото
Коментари Харесай

Коя е Рико Шибата

Никълъс Кейдж и Рико Шибата станаха родители. Двойката посрещна първото си дете, щерка на име Огъст Франческа, на 7 септември 2022 година Това е третото дете на Кейдж - той към този момент е татко на Кал-Ел и Уестън от предходни връзки. 27-годишната Шибата е майка за първи път.
 Никълъс Кейдж, Рико Шибата и новината за раждането на щерка им Огъст Франческа Копола Кейдж
Сбъднатата фантазия на Никълъс Кейдж

Актьорът още веднъж е татко

Двамата се женят на 16 февруари 2021 година на доста дребна и интимна женитба в хотел Wynn в Лас Вегас. Бракът е петият за Кейдж. " Знам, че пет са доста, само че мисля, че този път съумях ", съобщи артистът пред Los Angeles Times.

И по този начин, коя е актуалната брачна половинка на Никълъс Кейдж?

Ето всичко, което би трябвало да знаем за Рико Шибата:

Двойката се среща през 2020 година посредством общи другари, до момента в който Кейдж е в Япония, където снима кино лентата Prisoners of the Ghostland.

За първи път двамата са снимани да се държи за ръце през февруари 2020 година, когато посещават двуметровата гробница на артиста в Ню Орлиънс, която той закупи за себе си през 2010 година

Двамата се сгодяват във FaceTime

Никълъс разкрива, че се е сгодил за обичаната си в радиошоуто на брат си Марк Копола през август 2020 година " Тя напусна Ню Йорк и се върна в Киото, а аз се върнах в Невада и не съм я виждал шест месеца ", изясни тогава той. Изглежда двамата са в действителност щастливи и се любуват на времето си дружно, така артистът не се поколебава да ѝ предложи брак. " Да " е отговорът, а след това следва годеж във FaceTime.

Уникален черен пръстен

Никълъс Кейдж праща на Шибата пръстен с черен елмаз по пощата в Япония. Изборът на цвят може да се коства чудноват на някои, само че въобще не е инцидентен - черния цвят е обичан на бъдещата брачна половинка на артиста, написа People.

Тя прекара време с една от някогашните съпруги на Кейдж на сватбата им

Сватбата на двойката се състоя в интимна конюнктура, само че измежду присъстващите беше някогашната брачна половинка на Кейдж Алис Ким, с която споделя сина си Кал-Ел. Никълъс и Алис остават положителни другари след развода си през 2016 година

След огромния ден Рико Шибата към този момент е Рико Кейдж, излиза наяве от официалните документи и брачния документ.

След това двойката театралничи за първата си корица на списание за списание Flaunt предходната година.

Дебют на аления килим

Двамата изчакаха сватбата си, с цел да минат по аления килим. Кейдж и Шибата върша своя дебют на него през юли 2021 година на премиерата на кино лентата на Никилъс " Прасето ". По килима те минаха и на празненството GQ Men of the Year 2021.

Летящи катерици са били домашните любимци на Рико

За доближаването им оказа помощ и взаимната им обич към животните.

" Тя също обича животни, по тази причина я попитах: " Имате ли домашни любимци? " И тя сподели: " Да, имам летящи катерици. " Помислих си: " Това е. Това, това може да се получи ", сподели Кейдж пред ET.

Тя е посетила доста от най-значимите места на Кейдж

След като се реалокира от Япония в Съединени американски щати, Рико посети най-важните за брачна половинка ѝ места в страната. Двамата са видяни в Ню Орлиънс край гробницата-пирамида на артиста, както и на Алеята на славата до неговата звезда.

Шибата е родом от Киото

Сега японката живее дружно с Кейдж в Съединени американски щати, само че е родом от Киото, Япония. Никълъс живее във Вегас, където сподели, че възнамерява да отвори кино студио, преди тези упоритости да бъдат осуетени от Илон Мъск.
 Никълъс Кейдж, алена коса и по какъв начин артистът изуми всички с нова визия
Новата визия на Никълъс Кейдж, която подпали обществените мрежи

Поредното доказателство, че си пада по нетрадиционни хрумвания

Имат едно дете

През януари двойката разгласи, че чака първата си рожба, която се роди единствено преди дни - на 7 септември 2022 година Носи името Огъст Франческа Копола Кейдж, това е третото дете на артиста и първото на Шибата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР