Никакво съмнение нямаме за причината за смъртта. Това заяви главният

...
Никакво съмнение нямаме за причината за смъртта. Това заяви главният
Коментари Харесай

МВР потвърди причината за смъртта на варненския журналист Георги Александров

Никакво подозрение нямаме за повода за гибелта . Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов на ексклузивен брифинг във Варна във връзка гибелта на варненския публицист Георги Александров.
, сочат резултатите от аутопсията. Установени са контузии, в резултат на рухване. Не са открити никакви медицински находки и контузии, които да са породени от принуждение. Досъдебното произвеждане работи по две съществени хипотези - трагичен случай и самоубийство .
Освен основният секретар на Министерство на вътрешните работи, на брифингът участваха още шефът на варненската полиция Даниел Пашов и апелативният прокурор Владимир Чавдаров.
Чавдаров изясни, че тялото е открито към 17.30 часа на 22 май в плавателния канал под Аспарухов мост.
Извършен е оглед на мястото на престъплението и е назначена експертиза. Установени са 1,26 промила алкохол в кръвта, 2,04 в урината и 1,94 в гръбначно-мозъчната течност. Предстои експертиза, която ще откри каква е била концентрацията на алкохол сега на гибелта.
" Има данни за количества алкохол, което е имало в тялото и то 24 часа след гибелта ", настояват от Министерство на вътрешните работи.
Тялото е намерено в плавателния канал. За да няма спекулации, тръбата, в която породи повреда се намира на 2 км западно. Тялото е намерено на напълно друго място ", прецизираха от полицията.
Стана ясно още, че 39-годишният мъж не се е прибирал две денонощия преди този момент в дома си, а родителите го оповестили за търсене.
Установяват се всички, с които е контактувал в деня преди гибелта си. Води се следствие дали това депресивно положение е било под въздействие на алкохола, или има друга причина.
Вещите на Александров не са открити. " Може да са паднали ", допусна Иванов.
Зад гърба си Георги Александров има богат опит като публицист в радио Дарик, бил е основен редактор на " Топ вести " и сътрудник във Варна на bTV и Нова телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР